Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Tuesday, April 02, 2013

Terasa

" Da tak boleh online dah. Maaf "

Asal aku online je mesti dia offline. Then, suddenly, just now you put up that status. Aku pon dah takde heart feeling sangat dekat kau Louise. Tapi kenapa aku terasa macam kau nak lari dari aku ni? Aku ni makan orang ke? I'm not that kind of person who are too desperate. Dah kau push aku away dari life kau kan? Takkan aku nak kejar or ayat tajam sikit terhegeh-hegeh? Macam perigi cari timba or hidung mancung, pipi tersorong-sorong. Ye dak? Bila aku off chat, amboi kemain kau update status kepang-pong. Kata dah tak boleh online? Can't you make it obvious?

Suddenly,

" Leave me alone "

Kau tuju pada aku ke Louise? Ya, status yang taip menggunakkan jejari runcing itu tuju pada aku ke ? Sebab kenapa aku rasa macam iya ditujukan pada aku ? 

Aku terasa. TERASA. Sangat terasa. Mungkin status tersebut tak ditujukan kepada aku, mungkin jugak iya untuk aku. Banyak keberangkalian jugak lah. Tapi, 99.9% aku percaya iya untuk aku. Kenapa? Sebab mungkin kau terbaca tweet aku dimana agak harsh dan kau terasa. Jadi kau balas balik di facebook? Untuk apa? Buat aku pulak terasa? Macam tu? Dan, congratulation, you've nailed me !

Persoalan sekarang, adakah status itu ditujukan untuk aku? Yes or No? Kalau Yes, aku memang terasa. Kalau No? Kenapa perlu aku terasa? Heh.



The End