Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Sunday, March 17, 2013

Almost !

ARGHHHHHH ! *menjerit muke spt di atas*
Ops :x Pardon me for the bad manner. 

Assalamualaikum dear diary :*
How are you my girl ? Sorry, ampun dipinta kerna meninggalkan mu sekian lame :( Sekarang baru datang cari kamu ye ? Maap ye kawan *usap usap*

Sebenarnye kan, aku kann, kan an an an an, lame dah nak jenguk. Tapi aku tak sanggup. Tak sanggup sbb aku malu. Aku malu dgn kau. Aku malu nak jumpe kau, sbb aku cari kau mase aku sedeh je :( Sorry baby boo. Sbb tu aku lame tak jenguk kau. Aku sekarang sihat. Alhamdulillah. Aku okay je. Even ade heart break sikit, tapi aku okay ! *tunjuk muke okay* Haa kan  ? Aku tanak la sedeh sedeh. Tak sihat mcm tu. Hah ? Budak tu ? Aku kawan lagi dgn dye, tapi dah tade ape ape perasaan. Kawan aje. Sbb Mase aku pergi practical kan, ade yang datang curi perhatian aku. Tapiiiiiii, he push me away babe :'( 

For the first time kan aku nangis. REAL. Yup, airmata keluar. Meraung macam hilang mak. Tak tahu kenapa, even yang pencuri tu cakap kite kawan kan, tapi dia kate kite kawan istimewa dye, tapi seminggu lepas kite tinggal kan tmpt practical kite tu kann, dye ckp sebaliknye pulak. Sedeh tau ! Sobsobs *lap hingus* Eh ? Ape ni hingus hingus ! Ish !

Actually kite tanak cite sedeh, kite nak bagitahu cite gembira ! Yup !
HAPPY STORY ! 
Kite dah habis practical dannnnnnnnnnn SOON 
HABIS DIPLOMAA ! 
Ehem ehem *BANGGA* tak sangka kan ? 2 tahun. 2 TAHUN OULS ! Tak caye kan ? Pheww ~ Tak lame je lagi. Tinggal nak grads aje :) 

So, saye NUR AISYAH BT ABD JALIL, sangat la tak sabar untuk habis diploma saye ni ! Cepat laa siap report iteww ni :( Penat otak tau ! Hhahaha ! AND I CAN'T WAIT TO GO BACK TO PENANG THIS 20TH ! hihihi. I miss Penang :') Hoho ^^ 

So, hold on tight brain, heart, body ! 
Soon will end !

HOYEAH !! 

P/S : Hope, this last sem will bring joy ! Hope this last sem will be awesome ! Hope this last sem will get DEAN ! Amin. Insya Allah. Pray for me ! Wish me luck :*

The End