Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Sunday, March 31, 2013

Aku kembali.

Lama aku tinggalkan dunia blogging ni. Datang aku sekali-sekala bila rasa susah hati je. Kejam kan aku ? Aku nak buat comeback. Aku tinggalkan dulu pun sebab sibuk kejar keduniaan. Kena paham la kan. Student la katekan. Takkan kau tak pernah jadi pelajar kan ? Lagi-lagi pelajar graduasi universiti. Tentu kau paham kan ?

Aku taip ni punye la slow macam siput babi pon boleh kalah tahu ? Sebab, sejak lappy kecik molek macam tuan dia ni kena format, banyak huruf koma. Benggang jugak aku. Tapi nanti la aku cari keyboard baru.

Lari cerita pulak. Aku kembali nak luahkan, kongsi perasaan aku. Sebab perasaan aku sukar untuk dijelaskan melalui mulut aku sendiri. Dia macam, tiap kali kau nak luahkan, yang keluar mesti bende lain.

" Kau okay ? Cuba cerite dekat aku. "
" Urm."
*diam lama*
" Aku okay la. Takde pape. Okay je. "
*senyum manis*

Haa, macam tu ! Mesti kau pernah rasekan ? Maybe, tak semua orang la. Tapi mesti ade yang pernah rasa. MESTI. Ya, tak semua perkara kau boleh luahkan. Luahkan dengan kawan kau, ibu, ayah or sibling kau. Sebab kau tak tahu macam mana nak cerita. Dari mana nak mula. Ayat nak susun macam mana bagi paham apa yang kau nak cerita bagi dorang dorang paham. Get what I mean kan ? Mungkin ada yang pandai bercerita dari mulut. Tapi bukan aku.

Aku selesa. Prefer menaip. Bercerita melalui blog aku ni. Sape nak bace ? HAHAHA. Lantak la sape nak bace pon. Ade ke yang bace ? Babe, LIKE I CARE ! Who's read, who's not, ada ke tak de. Yang penting aku bahagia. Bahagia ke ? Bukan. More kepada release. LEGA. Sebab ape yang terpendam dapat diluahkan. 

Therefore, here I am BACK. AKU KEMBALI ! :)


The End