Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Wednesday, September 26, 2012

I wonder :/


Assalamualaikum,
*tak jawab dosa okay !

Ya Allah ! Lamenye tak ketemuu dgn kamuuu*peluk cium*
Hi pretty doll  :) How are you baby ? Rendu taakkk ? 
Imissyousomuch tauuu. Sorry tinggal kau lelame berhabuk dah !*lap lap buang sawang kemas kemas* 
Haa, bersih sikit dah :)

Lame jugak tak jenguk kau kan ? Susah hati tak tahu nak cari sape baruu aku cari kau balek. Kesiaaaan kau :') Mood aku swing gile nak final ni. Tak tahu kenape asyik tak sedap hatii je. Seden laa cengini *kesat air mate* Poyo kan nak kuar mate *even tak keluar pon* 

Last week kan, pukul 2 pagi ke 1 pagi mcm gitu, dye text aku. Cakap aku tak ingt kat dye pon. Sampai hati kan ? Dye tak tahu meronta ronta aku nak text dye sbb rendu la "konon" *tgn dibahu mate keatas* Tapi mmg rindu :/ Sorry aku tak buang buang dye lagi. Bukan tanak buang tiap kali aku buang mesti dye datang balek. Kenape ye ? Haihh. 

That early morningkan, lepas ckp la aku tak ingt dye tuduh aku ade boifie bagai sume tetibe dye cakap " saya sayang awak tau" Nak nangis wey ! SUMPAH ! Aku fikir banyak kali jugak bile ckp mcm ni. Ye aku tahu banyak kali dye lontar kan kate ni. Dulu boleh aku percaye, but nowadays ? I don't know. Seriously, was it a lie or the truth ? Serabut wey. Since tu aku asyik tak sedap hati je babe. Macam macam, perasaan tu mcm datang balek. Yelaa lame aku tak text dye sbb aku rase mcm tak patot text dye since dye tu bukan milik aku. Aku tanak mcm nampak aku yg terhegeh hegeh kat dye. TU MCM PERIGI CARI TIMBA sebijik mcm dalam cite ADAM&HAWA. Tengok tak ? Sedeh kann ? Aku nangis wey time ain tu kene tangkap khalwat nangis nangis tu. Sedeh koot !

Pastu dye taanye aku bile nak dtg ipoh ? Ya Allah ! Buat apeeee la aku nak dtg saneee ? Time ni aku fikir, actually dye ni msti tga gaduh. And serabut. Suke suke je suruh aku dtg ipoh. Nak suruh aku duduk mane pergi ipoh tu. Buat ape pastu ? Jalan dgn dye ? Gile hape ! Nak aku jadi model dye konon nye :/ Nak amik aku la pastu mcm mcm la. Tapi masalahnye aku nak balek that time. Tiap kali dye ajak keluar msti tak perfect timing tau. Same la mcm time bulan puase haritu.

Nampak tak wey ? Nampak tak yg Tuhan tu tak izinkan kiteorg jumpe ? Ade hikmah sume ni kan ? Mungkin Tuhan tu nak tunjuk dye bukan org yg patot aku jumpe or mungkin juge dye jodoh tapi kiteorg tak boleh jumpe buat mase sekarang. Dan mungkin he is not the one. DAN SEGALANYE HANYALA MUNGKIN. Mungkin ni, mungkin tu. MUNGKIN . Senang kate memang tade rezeki :')

Aku cakap " next time maybe ? " And he answer " maybe or maybe not". Yup definitely so true. MUNGKIN YE ATAU MUNGKIN TAK. Sebab kite hanya rancang tapi yang menentukan Allah kan ? :')
So, malam tadii, nta kenapa aku rinduuuuuuuu sangat dgn dye.

His smirk face, cute smile, gorgeous eyes, smell. Sume. At the end his name that play in my head, my mind. Lagi cube aku jauhkan diri, lagi dekat dye datang kan ? Even tak follow dye pon , I still kan see his name at my timeline. Yelaa kawan dye kawan aku. Nampak tak kecik nye dunia ni ? 

Ya Allah, ape laa yang cube disampaikan oleh-Nya ni ? I wonder :/

Moga-moga final ni kami dapat menjawab soalan final kami yang terakhir di UiTM dgn penuh ketenangan dan lapang dada. Lindungi kami YA-ALLAH dari hasut syaitan durjana dari segala kemungkaran. AMIN *

The End