Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Tuesday, June 05, 2012

Need time :/

 Tenang muke aku :)

Tade mukadimah betol aku ni. Dgn salam tak berbagi. ASSALAMUALAIKUM. Haa, kan manis.

Kadang kadang aku fikir, lebih baik aku simpan sorang sorang. Tapi hati pulak, kian membuak buak nak bagitahu orang. Bukan nye aku tanak share. But sometimes, we just have to keep it to ourselves because only our own know what we feel and understand.

Serious. Kau tak pernah paham aku. Asal kau add dye ? Perlu ke kau stalk dye. Ye ye. Aku marah gile tahu? Rase macam haihh. Nta laa babe. Aku nak cakap karang kau bagi macam macam alasan kau. Tahu tak ape yg kau buat tu annoying. Ye aku TAK SUKE

Jujur aku cakap, kau kawan baik. Sangat baik. Tapi tak perlu la bile aku cite kat kau, kau smpai kau nak add makhluk Allah tu. Sbb tu aku tanak bagitahu dye sape dulu, sbb aku tahu jadi mcm ni. Ye ye, kau stalker yg tegar. Tapi takkan la smpai kau nak add dye ? PERLU KE ?! -,-Maap la aku tetibe rase annoying. SERIOUSLY ANNOYING !

Lately, ramai pulak yang buat aku annoyed tau. Aku tak tahu knpe dgn aku ni, tapi aku serious annoyed dgn orang sekeliling aku. Everyone just pissed me off ! Yahh -,- Kalau aku tak suke kenape perlu kau buat ? Jangan la babe. Sume bnde yang aku tak suke tolong laa jgn kau buat. Annoying la aku. Seriously annoying tahu?

Ye, aku cite sume bnde kat kau, but doesn't mean that you can do everything you want ! Tapi bile aku fikir balek, ape hak aku nak marah, annoying, geram dgn kau ? Kann ? I know.

Aku tak paham dgn diri aku sendiri. Bodoh. Ye aku memang bodoh. Dgn kawan sndri pon nak berkire. Bukan add org aku mati pon kann ? Urghh. Ape la aku ni.

Sorry babe. Aku just, nta laa. Hormon mungkin ? Mungkin. Add la sape yg kau nak. Aku tade hak nak halang kau sebenarnye. Aku tahu niat kau baik. Tapi aku ni yang bermasalah. 

Kadang-kadang, aku kesian dgn diri aku sendiri. Sbb aku sndiri tak paham ape yang nak. Ape yang tanak.

I think I need to clear up my mind just me ALONE.
Just give me time. Time to clear my mind.
I just need to be alone.

The End