Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Thursday, May 03, 2012

Gatal ke ? :/

Assalamualaikum *wave wave wave*

Ape kabanye sume ? Haha, tanye macam ade org discover and bace je blog teman ni :') Hee . Okay, tahu tak on 1st May 2012, one of the femes girl Dena Bahrin on youtube yg pasal The Proposal tuu. Alaaa, yg dye kene propose oleh one guy by giving her dslr tuu and she make a vd to give the answer tuu. Yang korang dok meleleh jugak tu tgk ! Bhaha. *padehey diri sndri dok meleleh ckp org.* Haa, dye laa yg arrange marriage tu. Sweet kan vd dye :') Me want that too ! :D

Okay, she's already married ! Yup yup at the age 20, she got married with a guy the her parent arrange ! And she HAPPY ! Such a young girl get married in the early age ? It cool kot ! Jodoh kan ? Means, Allah s.w.t dah tulis kat luhmahfuz yang jodoh dye sampai pade usia 20years old with one guy that is older 7 years older. That called JODOH ! FATED ! Yaa, everything is not impossible to happen you know :)

And, reason aku post ni sbb tetibe bile tgk Dena Bahrin ni teringin pulak aku pon kawen ! HAHAHA :D Korang mesti bisik *gatainye budak kecik ni nak kawen. Study pon tak habis lagi. Macam mmpu aje kan nak jadi isteri. Mcm bersedia sgt la kann. Boyf pon tade ade hati teringin nak kawen !* Haa, tahu dahhh. 

Salah ke teringin nak kawen ? Teringin aje bukan NAK kawen. It;s different kot. Just teringin. Bukan nak sangat pon. Yela, I know I'm not ready and don't have the qualification of being "isteri solehah" yet. But tak salahkan aku pupuk rase tu ? Means pupuk rase nak jadi isteri solehah and pupuk rase keinginan nak berumah tangga :) Sbb we don't know when, where and etc gonna happen in future aite ? I mean, jodoh tu kan ditangan Allah s.w.t. So, kot kot la aku kene kawen dalam mase terdekat kann. Tade rase mcm tanak sangat, or rase macam tak bersedia. Perghh ayat aku ! Memang tak sabar nak kawen je rase nye kann. Hahaha . Gatai anak pakcik Jalil ni ^^"


So, I have one wish for dearest future husband *eceeewaahh ! Hihihi .

Dear Future Husband,


Salam my dear future hubby *waving :) If we're meant to be together by izin Allah s.w.t. And dah tertulis in luhmahfuz that you're my JODOH, do guide me. Guide me be a solehah wife. Guide me to be a better person. And hope our jodoh kekal till Jannah :')

Sincerely , Future Wife 


Amboy ! Hihihi, nmpkkan gatainye ? Kihkih :D Tade laa mane tahu kann future husband tu bace kannn. Nothing is impossible selagi diizinkan Allah s.w.t. KAHKAHKAH. Seriously merepek tapi kann. Hahah, okay continue.*serious face*

So, I was hope that Allah s.w.t jodohkan aku dgn orang yang boleh bimbing aku menjadi isteri mithali, isteri yang solehah jika diizinkan Nya. Dan, biarlah dia seorang yang pengasih juge penyayang juga seorang yang beriman.

Amin :')

The End