Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Saturday, May 12, 2012

Ehem ehem *mate keatas

Assalamualaikum saudara, sadari cik ka boom cik ka boom :D

Miahaha ^^

Ehem ehem, hai cik adik manis blog yang ku sayang. My intan payung :* :* Tahu tak, lately aku belajar kat intensif tu kan, mostly orang laki yang ajo aku, tak kire la tua ke mude ke kaann, asik tanye aku bnde yang same jee. Bukan kat intesif je. Byk kali kene plak tu -.-

" Ni dah ade Boypren blom? "

And aku macammmmm, macammmmmmmm, urgh what the heck is a question was that ? Tade soalan lain kee ?? Tnye la aku stdy kat mane kee , aku buat ape cuti kee , kann ? Ni soalan cepunenas dye bagi ? Hadehhhh -___-"

So, aku jawab lah yang pasti. Tak jawab kanggg kate kurang dek ajar nye pule kann. So, jawab la dgn penuh kejujuran tau. KEJUJURAN.

" Err, tade Boypren la. " *sambil geleng kepale kiri dan kekanan 

Pastu dorang buat muke pelik 360 dergree celcius pulak. Aku pon buat reaksi yang same juge. Dah knpe kan ? *dalam fikiran tertnye tnye. 

" Aik ? Takkan la tadeee~ ? Tipu niiii ~ "

Suke coki coki je cakap wa menipu. Ape muke aku yang cantek molek suci lagi manis ni nampak mcm penipu ke ? *muntah werrrrkk. Hahaha, perasan jap :P

"Betol laa. Tadeeeee ~"

Muke still nak 360 degree pelik lagi. Haihh. Tak paham la aku. Perlu ke ade boypren ? Kalau kite tade jgn la di tnye lagi, knpe tade, betol ke tidak tade boypren. Semak la fikiran tahu ? SEMAK ! Ni tak, dok tnyeeee juge nak kepastian. Ade tu sampai tnye aku pelik pelik.

" Tak minat laki ke ? "
"Tak."
" Habis minat pompuan ? "
*NI NAMENYE DAFUQ yee =.="

You shouldn't said that to a girl. Grr, mcm mintak S.L.A.P je kat muke anda yee. Nasib wa control ayu je time soalan diaju -.- Pastu ade yang best boleh kasik ayat best kat aku care nak mengorat plak ? Sumpah lawak yee -.-" Hahaha

" Ape tade boyprenn ni. Tak remaje la cengitu. Ni msti ade minat sesape ni tapi dye pendam jee. Haa, kau ckp la kat dye. Meh aku ajo kau. Kau ckp kat mamat kau suke tu mcm awak awak, nak ckp dgn awk sekjp boleh, kite nak ckp sikit, private la tapi. Kite suke awak, awk suke kite tak, kalau tak suke takpe kalau suke kite on. awak nak tak ? "
*Lagi DAFUQ merepek -.-"

Kamon laa, no words such like that anymore in my era la pkcik. Hahaha, NOOB okay kalau buat cengitu. Pada aku laa. Sbb aku pompuan. Haa, ade ke patot begitu ? Ape muke aku ni cop ade kat dahi ade BOYPREN ke ? Haa, pelik laa. Tade jodoh nak buat acano kann ? Redha je laa. Kalau ade ade, tade ape susah kann ? Watlek watpis cukup. Aku bukan heran pon nak bercouple couple ni. Hahah *poyoje ayat tamo. Haa, lupe ayat merah tu lelaki lelaki, biru tu aku :)

Muke cun mcm gini perlu sangat ke tak percaye tade BOYPREN ? :|



The End