Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Saturday, May 26, 2012

Awwww *melting*

Hello ebeliribodiiiiii !! *lambai lambai*

Hehe, korang aku jatuh hati wey. Again ! Jatuh hati kali ni mcm terus cair la weyy. Macam macam macammm, urm air batu yang cair. Wahh ! :O Ober la kamu ni caca. Hehehe

Okay, bukan ape, nta kenape tiap kali aku tgk dye, lagi lagi time dye smootch kan hidung dye pastu mate dye nmpak sepet. Ya Allah ! Comeeeeeeel Nauzubillah la kannnn ! *melting* SERIOUS !

Maybe taste aku mcm gitu kot ? Hewhewhewhew :3 Maybe la. MAYBE okay ? Okayy. So, who the hell is that person ??? 


*drum troll*
*dradradradradradradra*









BOOM !
Tadaaaaaa ! CAM GIGANDET y'oulls !

Cakap dye hensem please ? Okay, thank you. Hehehe, sape ? OMG ! Come on laa kann. He's acting at twilight remember ??????? Yang jadi jahat on the first twilight movie ? Who's that called again ? Urmm, jason I think ? Haa, agaknye laa. Hahaha, tak ingt. But yah, he's is one of the twilight cast. And he's HOT babeeeeeyhhh ! *angkat angkat kening*


Aku suke bile dye senyum and smootch dye punye hidung. Seriously melt doe. Ya Allah ! Sumpah turn onnnnn ~! Okay tak. Hehehe.


See ? Nampak tak aksi gedik tuu ? Boleh pengsan aku okay !?

Miahahahahaha, perahsan sah siot. Aku ni, Grrr-,- kasik lempang sikit ini muke bagi kesedaran hidup *pang pang* Haa, okay okay dah sedar. Hahaha. 

So, yah! I do fall. But this isn't fall in love. It just a crush over a guy. And yah, girls do have a looooot ~ of crush, but they only love only at one person that stole her heart for real ;) Aite ? And, bye bye, for now. 





P/S; I know this entry is bored. But if you readly carefully, there's a moral there aite ? Hehehe, chaaaoo ~! :*

The End