Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Friday, April 13, 2012

Hello hello


Haiiiii hoyyyyyyy peeps !
Bersawang sikit dah pumpkin kiteww niii. Hee. Okayy, so, how's uols punye hols so far? Me? Aku okay ajee. Hols so far okayy. Duduk rumah and ayah bagi amik lesen kete :) Thank you to ayah, at last he's granted my wish. Happy la jugak sbb dapat amik lesen. Tapi kan kan kan, nervous la korang :/ Next week, first time nak pegang stereng. Heeeeee :|

Okayy, selain itu jugee, aku ade hang out dgn my beloved girlfriends. Seronok kuar dgn mereke tuuu. Rindu kotttt. Sangat rinduu. Even not all of them join, tapi still best :) Oh, we all kuar pegi tgk cite Battleship! Ade rihanna. Best! Rihanna seriously sexaaayyyyyyyyyy ;) Nanti aku updates lain pasal battleship okayy ?

So, selain hols, life korang acane? Okayy? Aku? Well, aku biase laa, hidup seorang remaje ni penuh dgn drama kann? Cewaaaaah! Ayat nak cliche je kann? Hidup aku ade pasang surutnye, macam air laut sane tuu. Kejap pasangg ombak berdentumm dentumm hentam aku. Kejap surut, senyap jee, tenang macam tak de buaya. *Ayat puitis kan? HAHAHA

So, tu je aku nak updates sebab dah terbior lame sangat dah. Nanti kitewww update lagi okay uolssss :D


The End