Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Friday, April 27, 2012

0.06

Assalamualaikum Jumaat C:

Dup dap dup dap <---- Bunyi jantung

Nebes sayang oi ! Ingin saye umumkan 27 April 2012, result final for students diploma UiTM telah pon keluar!

Yamsih ! Yamsih !

Okay maaf. Ober pule awok ni. Hehehe. Anyway, hari ni result kuar bebeh! Pagi pagi lepas subuh aku terus bukak lappy yg sememang memangnye dok sleep. Senang aku bukak. Tak payah on dah kan. Okay, muke still steam je weyh. Muke kanak kanak bangun tido la kann. Dgn tak gosok gigi, muke sume, aku online, check email. 

Final result <---- click

Berkelip kelip mate gua deeerr! Acane ? Macam tak caye la seyh ! Bersyukur kepada Allah s.w.t result aku naik. Tapi, frust gile sebab hampir dekan. 0.06 kot -.- Wa tanye member ramai dapat dean tau ! Wa nak jugakk. Bile lagi kann ? Haih. sadis sadis !

Tetibe ibu call aku cakap " Caca ! Result dah keluar kann ? " Muke bingung, okay ni kejadian sekarang okayy, baru tadi beliau call. Hahaha serious mane ibu tahu ?  :O Haaa, kann ? BINGUNG ! 

Okay aku pon ngadu kat ibuuu, and ibu cakap " Pergi la check mane tahu dapat kann ? " Ish, ibu nii, kalau tak dapat acane kann ? Risau kot. Kang check menurun result aku. Haaa, acane ? Nak check ke tanak ye ? DILEMA !

What ever it is, aku nak ucapkan ribuan Terima Kasih kepada rakan sekelas yg study dgn aku malam malam. Dok tolong aku ! Force aku dok study dari main FB je, especially yg sebilik and yg rapat dgn aku. And yg banyak bagi tips, lecturer aku lagi, yang memang sangat best sem ni! And paling penting doa mereka yang tersayang iaitu my best friend yang ade disamping aku dikala aku dalam kesulitan during those day. Kau tahu sape kann ? Especially, Ibu and Ayah yang banyak doakan anak pompuan dye yg kecik molek ni haa. Terima Kasih . Tanpa dorang sume, tak mungkin aku dapat result yg cantik ni even tak gempak mane pon macam orang lain.

The most important, I'm grateful to Allah s.w.t because the rezeki I've gain today. Alhamdulillah !

 Thank you Allah :')


The End