Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Friday, February 10, 2012

Everything is worth it :)

Worth it kan ?

Aku tahu , aku je yg malas dulu. Tade rase nak usahe sndri sume. Aku tahu. Bile dah dapat baru nak menyesal.

Aku sedar , sejak duduk kolej ni , stdy sume okayy. Mule dah nak usahe sndri . Jemuuu rase bnde yg same tapi takde rase nak usahe.

Sekarang worth it kan ? Awakk , I'm trying my best to do well in my stdy. I'm gonna show to you that I can do it. And Insya Allah I will fight to get DL this sem.

DL is not for awakk , tapi utk prove yg sye boleh buat sume ni . Yg sye boleh dapat. Utk ibu dan ayah sye . Dan untuk usahe saye :)

# Ya Allah , mcm ni rasenye org rabun kan ? Seksa nye aihh tak terkate kalau tak nmpak tu . Nak kene buat spec dahh. Pastu matrix kad kite hilang pulakkk :( sedih aihh .


The End