Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Tuesday, December 27, 2011

Sombong, Garang, Ego, Manje, Comel itu AKU


Nur Aisyah Bt Abd. Jalil

Ye saye . Orang tu saye .

Sombong ?

That gonna be your first impression of me . First ! When you get to know me , then you gonna give your second impression of the real me . REAL me . Susah nak predict orang sebenarnye bile tgk dye kali pertame . Betul tak ? So , giving first impression is ok , but it's was only gonna be for a second because you only jugde by the outside .

"DON'T JUDGE BOOK BY IT'S COVER"

Memang betul pon , kadang je aku sombong . Sebab ? Well , I did not talk to stranger that is why and because of the shyness . Tak nampak aku malu sebab muke aku nampak sombong . Aku sombong pade orang aku tak kenal je . Tapi ramah pade orang aku kenal . Sebab tu aku tak ramai kawan . Tapi orang cakap aku ramai kawan pulak . But anyway , that is ME . Sombong ? I don't give a damn . Thank you .

Garang ?

Lepas kau kenal aku , kau cakap aku garang . Bukan garang , tapi KASAR . Ye , aku tahu . Agak kasar disitu . Tapi aku kasar sebab tanak orang ingat aku lemah . Aku lembik . Boleh pijak kepale aku . Ingat senang nak main main kan aku . Nampak tak sebab sebb dye kenape aku garang ? Lagi satu aku tak reti nak jadi tak garang . Sebab ? Tak tahu . Sebab tu ramai laki takot dgn aku ke ? Hahhaha , sorry guys . It's just the way I am . Tapi bile dah lame lame , korang nampak la sikit lembut bak sutera aku jugeee . Dalam garang aku sebenarnye aku sayang . Aku tak reti nak menunjuk aku sayang . Paham ?

Ego ?

Ego ? Bak gunung everest ! Yes ! Kau boleh nampak kalau kau kenal aku betul betul . Sangat tinggi . Bia la ego tu tinggi . Aku lagi suke . Sebab aku tak reti jadi tak ego . Boleh ajar macam mane tak ego ? Hehehe . My ego , is jsut ego coz I can't show my real feeling . Thank you

Manje ?

Awak , saye manje dgn orang saye sayang je . Dan dengan orang rapat dengan saye je . Dan dengan orang yang dapat terima saye ni seadanye je . Sekian . Jadi paham la anda ye ? Is not gedik . MANJE . okiee ? Got it ? Only to people I love , and I comfort with only . Thank you .


Comel ?

Comel ? Seriously , I can't accept people said this to me . Cause I'm not sure whether they telling the truth or a lie . Paham kan ? Kalau aku sendiri cakap tak pe . Aku memang tak suke so jangan pakse . Teringat kat kau dulu suke picit pipi aku , tarik dagu aku cakap comel dan aku cakap aku tak suke movement tu sume . Now I MISS all of it . #sigh . Okiee , back to reality . Aku tahu . Aku tak sepatutnyee cakap macam tuh . But sebab masih ber-contact dgn dia , even , aku tak cari dia nak jauhkan diri , tapi dia cari aku . Nak buat macam mane ? RINDU tahu ? Okieee , terluah perasaan kat sini . Sungguh melalut -.- Ishhh , ape nta aku ni . Anyway , sape cakap aku comel dgn ikhlas , Thank you . Saye tak comel pon . Hanye insan biase :)



I'm may not be perfect to others people eye but I'm perfect ME .
Just ME . Only perfect ME .


# So , kalau rase tak suke , kau boleh angkat kaki dan jangan datang kat aku buat baik bagai . That's HIPOCRITE . Kalau rase boleh accept aku .
THANK YOU .
I really appreciate it :')

The End