Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Friday, December 02, 2011

Rinduu lettewwww :P

*Bunyi message handphone


Aku cepat capai tepon C3 aku yang cantik biru tuh dengan jari kontot yang comel ni . Jgn jeles jari aku comel . Okiee perasan giler sebab takde org pon nak jeles . Hahah . Bukak mesej . Bace . Mate fokus tajam dekat tepon biru tuh sambil tersengih .

Boy : Awak makan kat dotdot ke ?
( Aku malas nak heboh tempat tuh kat mane )
Girl : Hah ? Takk . Kenape ?
Boy : Takde . Saje tanye :)
Girl : Haha , okiee . Ade org mkn kat situ ke ?
Boy : Ramai je . Tapi sume laki la .
( niat hati ingt member aku g makan situ )
Girl : Ohhh , haha , makan kat bawah la tuh eaa . Tu pasal tnye kann .
Boy : Aah . Tu yg tnye . Hihihi
Girl : Ecehh mencari la tuhh . Haha
Boy : Mane ade . Tanye je :D


Okieeee . Nampak tak ? Bukan aku tak tahu kenape kau tanyee . Betul la kan aku cakap kau mencari tapi tak nak ngaku pulak . Ecehhh . Cover lettewww . Bla la kau . Kenal sangat aku dgn kau . Bukan sehari dua aku kenal . Nak dekat setahun dah you . Hahaha , aku gelak bile bace text kau yang . Sumpah . Serious . Rindu letteeewww . Tapi tanak ngaku . I miss you more tahu ? Hmmm . Seems the gap between us didn't break us apart la . Can't you see ? I miss you AA :*

Goodnight

The End