Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Monday, December 26, 2011

Repent




Tak kire dosa besar atau kecil , kite boleh bertaubat selagi kite tidak mengulangi lagi dosa tu . Betul tak ? Bukan nak tazkirah ke baget baik , solehah bagai . Sebab aku tahu aku tak baik . Aku tahu dosa aku pon menimbul . Besar kecik sume ade . Tak bangga pon . Lantak la korang nak cakap ape . Tak suke ape susah , tekan butang "X" yang merah kat atas lappy , komputer or ipad kat sebelah kanan korang tu . Senang .


Repent . Taubat . Sape ? Aku bukan nak tazkirah , tapi nak cakap pasal diri sendiri ni . Aku . AKU ! Aku nak taubat . Tak salahkan ? Aku bace satu tempat ni , dia cakap , kalau orang tu betul betul nak taubat , taubat la nasuha , jangan ulang lagi perbuatan tu , banyakkan sedekah dan buat amalan baik . So , can you help me ? Help me doing all this ? I need it :'(


Tak payah la tanye dosa ape aku buat . Kepoh la . Sorry . Biar la ape yang berlaku hanya aku dan DIA tahu . DIA lebih tahu . Sebab ini antare aku dan DIA , but I need help . Need friend to remind me to not do those bad things . CAN YOU ?


Aku takkan cerita ape sebab aku berkate macam ni . Sebab aku tak sanggup . Just help me . Aku nak taubat . Balik ke jalan yang benar . Tanak duduk dalam tempat yang terang tapi sebenarnye gelap . Boleh kan ?


If you could , do help me face the reality . Do remind me I was just my past . Do accept what ever I've done . That really help me . THANK YOU :')
The End