Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Friday, December 16, 2011

bebel pagi

selamat pagi semua . Okiee , mulekan pagi anda dengan senyuman macam saye :)


Hahaha , baik laa . Aku bangun pagi , geram , so , online . Pagi - pagi dah ade orang call aku . Berdesing telinga bile lagu Rihanna " We found love " berkumandang dalam bilik aku . Aku fikirkan mimpi rupenye realiti . Pastu aku cakap ade kelas and suruh orang call tu call lepas aku habis kelas .


Kelas ? Pagi khamis ? Tipu sunat kawan kawan . Takde orang boleh kacau beauty sleep aku . Sekian . Haaa , tapi at last tak boleh dah nak sambung tido . Terpakse la kerah badan yang kecik comel ni bangun dari katil yang empuk sangat tuh . I get my shower dan kemudian cari nota economy .


Economy ? Yurp , study laa bhai . Aku ade quiz hari khamis . Haaa , pulun kepale ni nak paham eco . Paham ke ? Boleh le sikit sikit . Ade basic sikit kire okie la . Tapi la ni aku dok online pulak . Memey terbaik ! -.-


Sabtu kan , nak pergi merbok . Yeay ! Uitm Merbok here I come to you bebeh ! Hikhik . Seronok nak berjalan plus dapat elaun makanan . Tu yang excited . Haaa , ditambah dengan event sabtu gathering postpone , aku terus amik chance pegi Merbok . Hehehe berjalan tak abis aku . Every weekend tak pernah lekat kat bilik sejak stay kolej . Berjalan jee .


Mase first week , kuar dengan kawan sorang tuh budak kampus aku . Lelaki . Hehe . Kawan ye . pastu ahad kuar dengan classmate aku . Last week , dgn liya pulak . Then , weekend ni tak lekat lagi kat bilik . Pegi merbok hari sabtu , ahad pergi Dinner gathering .


Kuat berjalan kann ? Sebab aku bosan . Jeles sape yang ade boifren kat luar tuh #tetibe . Yela , boifiee support , duk jalan lagi , ade je activity nak buat . Takpe aku ade cari nak menghiburkan diri yang bosan ni .


Fyi , aku teringin nak makan McD prosperity tau . Sedapnyee . Lagi satu aku rindu satu bau ni . Urghh , mane ye nak cari perfume tuh . Hmm , kena cari ni jadi pengubat .


Okiee , dah banyak dah aku bebel . Korang pon bosan dengar aku bebel nta merapu sampai kelaut pulak tuh . Tambah - tambah korang bukan suke pon aku bebel ni #jeling . Aku sedar , aku ni byk kekurangaaannnn :P #tacing tetibe


P/S : Aku dah cube lupekan hamba Allah tuh . Bia pon susah , but I'm trying my best . No one can be like him . Not even you :) And aku tak suke gile orang tacing tacing bende kecik . Aku tak kisah kerek . Tapi tacing ? So , sorry . Lagi satu kann , aku ni bukan nye jenis yang mencari . Aku tak suke :) Bye . Sekian .
The End