Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Tuesday, November 01, 2011

Giler #

Selamat petang November ! #melambai lambai jari
yang agak comel ni . Ok , second entry untuk hari ni
punye kes yaww . Terima kasih la kann kepada BFF
aku Cik Ryeha . Yurp . Budak ni lagiiii . Erk -.- "


Ok , mai aku cite pasal ape yang dia ni dok tag aku .
Keja Giler tahu ape yang kau dok tag nniiii ? Ade
ajak aku main Crazy Games petang petang ni . Mane
aku nak cari hah ? Botak wei kepale ni fikirkan ape
yang kau dok tag ni ! -.- Ade pulak , rules yang kena
dok follow pulak tuh . Haishhh . Giler doe ! Gilerrr k !


Rules & Regulation yang perlu anda following keja giler ni :

  1. You must post this rules. #Aku korek mate kau kalau cakap aku tak post :P
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal . #Thinking :/
  3. Answer all question that the tagger set for you in their post and create 11 new question for the person you tagged to answer . #sumpah giler wei game kau ni . -.-
  4. You have to choose 11 people to tag and link them to the post . #Sila buat kalau aku tag . Ia buat korang rase giler :D
  5. Go to their page and tell them you have tagged Him / Her .
  6. Tak de tag - tag balik ! # HAHA , sila tag orang selain aku :)
  7. No stuff in the section about ' YOU ARE TAGGED IF YOU'RE READING THIS '


So , dah bace , dah paham , Jom kite main !!! Yeay #angkat tangan goyang goyang :D

_______________________________________________________________

11 Things You Should Know About Me :)


1 . Aku dilahirkan pada tahun 1992 , bagi yang rase nampak aku ni macam budak kecik :)

2 . Name penuh aku yang ibu dan ayah berikan adalah , Nur Aisyah Bt Abd . Jalil #sedapkan ? :')

3 . Birthday aku 8.11 ni yawww ! Soon be 19 :) Hooraayy ! Seronok jadi remaje !
#poyo tak aku nak bagi tahu birthday aku bulan ni ? Sila pos hadiah anda kalau bace ;)

4 . Korang seriously akan makan hati dengan aku , sebab aku tak pandai jaga hati orang .
#serious wei ! Dah ramai kena . Tapi dorang terima aku seadenyee . Aww , sweet kan ? :')

5 . Tinggi aku 149 cm je wei ! Pendek tak ? Kannnn ? Tapi comel :)
# ramai tanye bile aku nak tinggi -.-

6 . Budak laki yang aku kenal sume cakap aku garang . Ang yup . Memang pon . Tapi
dorang cakap aku baik jugakkk :')
# tak caye tanye la laki yang kenal aku .

7 . Kite tak de boyfriend . Tapi ade orang dah curi hati kite :')

8 . Muke aku nampak sombong bile 1st time korang jumpe , tapi aku tak ok . PERAMAH , perangai giler giler . Tak de rupe orang sombong pon wei !
#serious , ramai da cakap macam gini kat aku :')

9 . Aku peminat jam . Serious . Pantang nampak jam yang cool dan cantik mesti nak beli :D

10 . Shopoholic . Teruk jugak laa aku ni . Tapi sekarang dah kurang kan sikit tabiat ni :)

11 . Aku tak de la baik macam korang nampak aku ni baik . Tapi aku baik la jugak . Paham ?
Tak paham paham , tak pe . Orang yang kenal aku mesti paham kan ? :')


#Ok , siap sume 11 perkara pasal aku .
Next ~

_________________________________________________


Sekaranng kite jawab soalan yang budak ni tag aku .
Nervous nak jawab . Macam jawab paper account pon
ade jugak rase nye . HAHA #menipu je aku ni kann ?

1 . Macam mane kite boleh kenal ek?

# Well , berdasarkan kajian aku . Kite kenal sebab patrick punye practice day kan ? :D



2 . Korang tahu rumah aku kat mane tak ?

#Opekoz tahu la makcik ! Banyak kali kau cakap :P



3 . Apa yang korang suke pada aku ?

#I like your honesty in friendship :')
sweet kan aku :P



4 . Apa yang korang menyampah sangat pada aku ?

# HAHA , kena amik gambar kau ! :D



5 . Korang pernah pergi obersis tak ?Pergi mane ? Kalau tak pernah teringin nak pergi mane ?

# Pernah doe . Kau lupe aku belajar pon oberdesis tau ! HAHA . Aku teringin la pergi Paris dengan orang sweet dengan aku tuh . Romantiknyee . Pastu pergi KOREA :D



6 . Kalau korang dituduh merampas kekasih orang , ape reaksi korang ?

# Aku cakap kat orang yang menuduh tuh , " Aku tak batak laa nak rampas kekasih kau ! Macam aku ni tak de life la nakn rampas rampas harta orang . Plus kot ye pon aku nak ade kekasih , dah macam tak de manusia kat dunia ni ke sampai aku nak main rampas rampas ni ? Aku still tahu la batas aku . Jangan nak main tuduh je boleh ? Annoying tahu ? Tuduh tu = fitnah . Kau dah buat dosa tau ! Cepat mintak maaf kat aku kalau kau nak aman . -.- "
Ecehhhh , macam mafia berbagai kann ? HAHA .



7 . Sejak bila korang terlibat dalam dunia blogging ni ?

# Sejak aku habis form 5 tak tahu nak buat :D



8 . Kalau kawan korang percaye simpan rahsia korang , tapi dia pergi cakap dekat kawan korang lagi satu , ape perasaan korang dan tindakan seterusnye ?

#Ayat kau tak boleh perfect lagi ke ? HAHA , Ok , sometimes we can't trust people 100% kan ?
So , senang je . Buat tak tahu laa . Mulut orang kan ? Bukan kite boleh tutup . Plus maybe dia tak sengaje kot . Or nak mintak pendapat kat kawan lagi satu tuh *menyedapkan hati :')



9 . Sedang berjalan-jalan dalam shopping complex , masa tuh orang sesak giler . Maklum la public holiday , tiba-tiba kaki tersandung tangga , dan selipar terputus dekat situ . Reaksi korang ?

# HAHA , aku gerak ketepi sikit nak bagi laluan orang lalu yang sesak tuh . Berdiri je kat tempat yang aku dah ketepi tuh . Tak gerak mane mane , suruh akak aku belikan selipar baru :)
Perasan tak aku pernah buat ?



10 . Apa pendapat korang tentang budak-budak sekarang yang menganggap pakai BB tuh satu trend ?-.-

#Well , betul kot . Sebab aku nak jugak satu :D




11 . Korang rase soalan aku ni mengarut atau masuk akal ? :')

#Mengarut dan masuk akal -.- HAHA


______________________________________________________

Ok , settle keja giler tapi ditambah lagi satu keje yang
giler . Kau memang nak kasik aku giler ea cik ryeha ?

11 question for those who been tagged !

1 . Korang nak kahwin agak-agak umur berape ? :)

2 . Trust and loyalty mane penting ? Pilih satu je :)

3 . Kalau korang kenal sorang abang hensem ni , dia nak sangat kenal dengan korang . And korang dah kenal dah pon . At same time dia ade GF yang dia sangat la sayang , but at same time jugak dia sayang korang . And , korang dah start jatuh hati kat dia . Tapi now dia suruh korang lupekan dia . Tapi , bile korang baik dengan kawan dia , dia tunjuk sikap jealous tuh kat korang , tapi dia tak mengaku . Ape pendapat korang ?

4 . Korang suke tak study last minute ?

5 . Sebelum korang tengok umo aku , korang rase aku ni brape tahun ?

6 . Aku ni comel takkkkkk ? #jawab jujur ye :')

7 . Blackberry , Iphone , Samsung galaxy . Mane menjadi idaman ?

8 . Korang nak honeymoon kat mane kalau dah kahwin ? Dan kenape pilih tempat tuh ?

9 . Hidup ni kena selfish ke ? Bagi sebab jawapan korang tuh .

10 . Korang bosan tak jawab soalan aku ni ? :')

11 . Bagi kate kate akhir ape yang korang rase lepas jawab soalan aku ni semua :)


_____________________________________________________

Oraite .#lap peluh kat dahi . Haaa , giler wei aku .
Botak kepale fikir sume bende ni . Nah , seterusnye
aku kena tag pulakk . 11 orang . Yurp . Harap yang di
tag , Jalankan tanggungjawab . Kesian dekat yang
mengtag anda ni hah . Botak kepale daa . Ok :)

11 orang yang di tag :


Ok , peeps . Korang yang 11 ni kena tag dengan aku yang
comel ni #perasan -.- HAHA . Ok , so , jalankan crazy
game korang now now now ! Buatkan dia lagi giler lagi !

It's not being crazy , It's being hilarious !
;)

The End