Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Saturday, November 19, 2011

Blablabla

Bang boomm , Berdentamm berdentumm
#kilat , guruh sambung menyambung
Hujannnnnn . Mule mule mendung jee
pastu rintik rintik dan akhirnye awan pon
menangisss . Okiee kelam giler ayat nak
bermetafora berbagai aku nihh . Mule-2
bermetafora jap , tuh terus kelaut jadinye
Hahahahaha

Patot la dari semalam panas semacam je .
Aku bangun pagi je pon badan nak melengas
kena mandi cepat cepat . Sekarang dah hujan
muke pon berseri jee . Mood pon okiee jee .
Dok melangut depan lappy sebab TV astro
tak boleh bukak sebab petir dari tadii .

#ketukketukkepalekatmejafikirnakbuatape
Hahahaha

Sebab dah lame tak update . Okiee takkkk
baru je harituh updates blog ni , tapi dah
jarang updates so , otak ligat bagi ayat nak
updates ni aku updates la blog ni . Ape laa
punye banyak word updates da aku taip .
Hahahaha

Sejuk nyeewwww cuace hari niiiiiiiiiiiiiiiii
#senyumketelinga
Orang kate kalau dah hujan , sejuk pulak ,
ape lagi kan aktiviti boleh buat kann kalau
bukan TIDO . Haa , memang pon mate ni
dah macam suruh tutup ponn . Sedapppp
nyee tidoo sejuk sejuk niii . Heeeeeeeeee .
Okielaaa macam dah kena panggil jeee ni

Wa nak gi lelap mate jap ah . Mate dah
panggil panggil ni y'olls . Hihihi . So till
here je la eaa . Bubbyeee korang yang
comel comel semua niiiii :)


Btw , hari ni aisyah yang baik ni balik penang .
Bag dah packing daaa . Tanak balik laaaaaaa D;
Kena balik sbb sambung study balik laa kannnn .
Naik ni dah upgrade status senior part 4 pulak .
Kawan kawannn , housematee semuaaaaaaaa
korang mesti dah rindu aku kannn . Tunggu la
aku sampai eh eh . Aku pon rindu korang sume

xoxo Love Aisyah yang kecik comel ni :*

The End