Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Friday, October 14, 2011

Susahnye aku ni

Hai . Aku Aisyah .
I'm the owner of this blog :)
Wanna know something ?
I'm single and I'm happy .
Ok . Don't say anything yet .
Just read . I'm think I fall with someone .
But, I can't be with the person .
Because that person was taken .
Paham kan ? Haa . So . Now .
I trying to forget about it .
And . I'm waiting for miracle .
Kadang kadang , kalau kite bersabar
Allah akan tolong kite kann ?
Allah akan bantu hambanye dengan
memberi satu keajaiban . Betul kan ?
So . Bersabar la . That's what I'm
trying to do . #senyum manis
So , I'm moving forward now .
Not gonna looking back .
Kalau ade jodoh mungkin kite bertemu lagi .
So now I keep moving forward .
Toward the future .
But , tak semestinye aku dah tak amik
tahu aku tak kisah . Paham ?
Jadi aku ni susah . Kesian kat lelaki .
Sebenarnye la . Even my classmate
said that I'm so hard to get close ;)
HAHA . Why ? Well . Meh sini aku bagitahu .
Aku memang sukar untuk didekati lagi lagi
for boys laa . Sebab aku tak nak dorang
makan hati dengan aku . Sebab ego . Yes .
Ego yang bak tinggi setinggi gunung Everest .
Aku tanam . Aku bina . Setinggi tembok China .
Why ? Sebab aku pon tak nak makan hati
#senyum sinis . Paham kan ?
Even nak dapatkan nombor aku pon .
Kau kena korek kasik habis punye .
Dan kalau dah dapat , belum tentu kau dapat
dari aku . Tapi dapat dari sumber lain :)
Susah ? Yeah ! Dan kalau kau bagi
nombor kat aku pon . Belum tentu aku
nak text kau or call etc . #senyum
Sombong ? Tak ramah ? Ade aku kisah ?
Cakap ape korang nak cakap . Sebab .
AKU TAK KISAH .
Sebab aku tahu kalau orang betul betul
nak aku . Dorang akan cari sampai lombang cacing .
Ye . Memang aku demand . Tapi untuk kepentingan
aku jugak . I'm might seem strong . But .
I'm not strong enough to face it twice .
Paham ? Kann . Aku tak suke lelaki
merokok depan aku . Aku cepat sesak nafas .
Aku tak suke orang kasar dengan aku .
Biar aku kasar dengan dorang . Aku
tak suke orang marah aku sebab aku rase
serba salah nanti . Tapi biar aku marah orang .
Sebab aku sayang . Aku kisah . Biarla aku buat tak tahu
kat orang . Tapi tak bermakne aku tak amik tahu .
Paham ? Aku tak suke tunggu orang . Sebab
aku cepat bosan . Aku diam diri tak semestinye
aku lupe or sombong . Tapi aku takot .
Takot kacau orang . Takot aku yang
makan hati . Kalau aku tegur maksud
aku masih amik kisah lagi . Paham ?
Kalau aku marah , maksud aku masih sayang
lagi . Bila aku tak de mood jangan kacau aku .
Just get me an ice-cream to cool my mood :)
Macam budak budak ? Yah ! Aku tahu .
Aku susah nak nangis betul betul . Tapi
kalau aku dah nangis , maksud orang tuh
aku sayang sangat . Orang tuh dah terukir
dalam hati aku . Dan kalau aku dah sayang
aku susah nak lepaskan :') #senyum kambing
Paham ? Aku suka dengan orang sweet .
Orang yang pandai amik hati aku .
Yang cakap lemah lembut . Tak hipokrit :)
Demand ? Susah ? Kanak kanak ?
#jeling . Ada aku kisah ?
I'm just being myself .
I don't change my attitude for people .
I change for myself :D #proud
So . If you having hard time with me .
Just said it out loud .
Because I don't even care .
I'm happy the way I am now .

I just wait for miracle to happen
: /

night peeps

The End