Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Sunday, October 16, 2011

kawan ♥

Hei please lend sometime to read this .
Thank you :)

Kawan . Ape tuh kawan ? Kenape dengan kawan ?
Yah . Put all the question marks there . Because
I also don't know the real meaning of friend . I just
understand what is friend . Kawan dalam gembira
senang untuk dicari . Tapi , kawan dalam sedih ?
Amat sukar untuk dicari . Betul kan ? Ape yang
aku maksudkan, mane perginye kawan waktu
gembira itu apabila kite memerlukan ? Haaa .
A big question marks there . Paham kan ? Apabila
diperlukan dicarinye kita . Tapi bila senang ,
dibuangnye kite . #senyum sinis. Terase ? Why ?
I feel it sometimes . Aku tahu aku tak pandai
berkawan . Orang tanye sepatah kadang kadang
aku jawab sepatah . Sebab belum merase selesa
maybe ? Yahh . Tapi aku ade ramai kawan cume
yang aku perlu bila susah , tak sume datang dekat
aku . Mungkin mereka tak sedar akan keperluan
yang aku perlu . Aku tak kisah pon . But went I need
somebody . I just don't know to whom I want to
talk to . But there always someone will be by
my side went I need one . Thank you kawan .
I love you . All my friends . Tak kire la yang mane .
Yang johor , yang penang sume aku sayang ketat sgt .
Here I want to thank to :

  1. Cik Zuraiha Kaparawi . Terima kasih jadi kawan aku for 7 years I think ? HAHA . Kau perasan tak setiap kali aku nangis aku datang dekat kau ? HAHA . Kau yang selalu nampak aku nangis. Bila aku ade masalah " rumahtangga " la konon , terima kasih ade dengan aku . Thank you for listening . Thank you for supporting . Thank you . And, lagu yang kau dedicate tuh . HAHA . Terharu :') Terima kasih dengar aku nangis hari tuh . I seriously need it . Thank you kawan :)
  2. Cik Syamim Atiqa . You always making me smile . All your words, your joke . HAHA . Rindu la sengal kau punye kebluran . Even you don't know what is happening to me but still thank you for making me smile harituh . Seriously . Aku rase hilang satu batu dari bahu aku :) Terima kasih wei .
  3. Cik Fatin Sakina dan Geng Rumah . Terima kasih , terima saye yang banyak nyee kekurangan ni haa . Tak tahu nak cakap ape . Tapi rase banyak buat silap . Thank you selalu back up saye dalam kelas . All the information . Saye tahu saye tak rajin amik tahu hal ehwal kelas . I mean "ponteng" . HAHA . Serious banyak kenkangan sem ni sampai jadi macam tuh sekali . So, thank you :)
  4. Encik Norikmal and Asyraf Robani . HAHA . Korang selalu buat aku gelak even sometime aku tak gelak pon. Thanks wei . Even korang tak tahu ape ape pon. HAHA . Tapi korang la yang terbaik . Kawan sampai bile bile laa wei ! Sebab korang best . Ingat yang kite overnight tuh . Sangat best . Hilang gila rase tension aku time tuh . Dapat hirup udara malam yang best . Aku selalu Marah marah korang . Aku tak marah pon actually . Itu care aku . Agak kasar but Itu AKU . But korang terima aku seadanye . Terima Kasih :)
  5. Cik Nazliya Safiee . HAHA . Thank you for everything . Dulu irah sekarang kau . Kalau kau takde aku nak citer kat sape kan ? Sangat berterima kasih sebab support aku time aku down . Thank you wei . Thank you jadi pendengar aku . Simpan rahsia aku . Kau paham kan ? HAHA . RAHSIA sampai bila bila k ? HAHA . Thank you paham aku . Thank you terima aku yang banyak keburukan ni :')
  6. Cik Syazana Mohd Nor . Thank you , terima aku yang banyak kekurangan ni . Aku tahu salah aku . Kau paham kan ? Thank you merahsiakan . Kau laa selalu buat aku gelak wei . Kalau takde kau kat rumah sunyi laa . Aku tak tahu nak gelak besar lagi nanti . Nanti kau dah takde sunyi rumah tanpa lawak and gelak tawa wei . Serious . Terima kasih sebab buat aku gelak even kau tak perasan pon aku perlukan gelak tawa tuh :)
  7. Cik Nabiha Zahri and Cik Asilah . Terima kasih jadi kawan aku . Aku ni kadang kadang selalu menyusahkan . Minta maaf . Terima kasih , terima aku seadenye . Terima kasih , teman aku makan aiskrim bile aku memerlukannye . Terima kasih perkenalkan korea dengan lebih mendalam buat aku leka dengan segala masalah yang aku ade . Tegur aku kalau aku ade buat salah kat mata korang . Terima Kasih untung segala nye :)
  8. Cik Rabi jaafar . Terima kasih selalu buat aku terpekik terrlolong . HAHA . Perlukan sangat . Sebab kalau kau tak buli aku kann. Nta macam mane aku nak jerit bagi release tension aku ni . Thank you tumpang aku ke rumah kau time cuti tuh. Even time tuh aku tengah tension dengan banyak masalah. Thank you wei . Thank you bawak aku jalan jalan sekitar bandar metropolitan KL tuh . Thank you :)

Aku berterima kasih kepada semua kawan kawan aku
yang terima aku seadanye yang banyak kekurangan
dalam diri ni . Minta maaf atas segala kekurangan
dalam ni sekiranye pernah terase or rase disakiti
sebab aku tak pandai jaga hati orang . Aku tak tahu
nak jage hati orang . Tapi aku cume jadi diri sendiri .

You might see me smile in my face. But there were hurt inside .
You might see I'm strong . But I'm not strong enough .
You might see I laughing all loud . But I'm crying inside .

I know I might be like bitch sometime . But I'm just being myself .

Thank you friend . I love you ♥

night peeps

The End