Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Tuesday, November 01, 2011

Contest Saye Bersama SHAWL #

Happy November peeps ! #melambai lambai .
Hahaha . Chantek tarikh hari ni kan ? #sila lah
anda angguk cepat . Chantek laa . 1.11.2011 .
Bergaye gitu nombo nye kalau sesape dok nak
purpose hari ni kann ? Untuk yang nak kapel ,
kahwin , tunang , nikah and bla bla bla bla bla .
Jealous cakap jealous kann ? HAHA . Tak ok .

Ok , da melalut daa aku nii . See title ? Haa , ni
ade orang tag aku . Kawan baik aku . Cik ryeha .
Babe thank you tag aku . Dia habaq mai kat aku
suruh support sikit contest blogger nii . Kite kan
satu community :') . HAHA . So , aku pon join .

Well , kinda first time ni join contest . Cube scroll ,


Haaa , nampak tak ? Ni la contest yang aku dok
sebut dari tadi . CONTEST SAYA BERSAMA
SHAWL by ALYN & SYIDOT :) Ade curlassssss
contest hampa ni haa . Vavavoom sungguh ! Ye
la , kebetulan aku ni pengguna shawl . Sangat la
mahir membelit kepale ni dengan selendang atau
lebih GLAMOUR , shawl ~ HAHA . Bergaye kan ?

So , easier thing je nak join contest ni , anda hanye
perlu memenuhi syarat - syarat yang diberikan ,
mudah je syaratnyee . Jap jap , scroll bawah ni aku
kasik kome sume bace syarat syaratnye laa ok ? :)

Syarat Syarat Contest:

1. Buat la korang entry betajuk : " Contest Saya Bersama SHAWL " & Copy Banner yang kat atas ni.

2. Pastu , you mesti follow tuan empunye contest blog iaitu syidot & alyn * depa higlight wajib :D

3. Then , gambo kome makai (pakai ) mesti dgn SHAWL *pashmina , satin dan ape jenis shawl pon boleh dan bukanlah dengan tudung BAWAL , tudung BIBIK a.k.a SARUNG or ape ape sekalipon yang tidak berkaitan dengan famili SHAWL . *depa habaq satu gambaq ja boleh letak :)

4. Kemudian anda haruslah mentag 3 orang rakan blogger anda yang anda rase nak tag untuk join contest yang vavavooom ni . *make sure dorang ni tahu yang anda tag mereka yee :)

5. Last but not least , silalah anda tinggalkan link sebagai jejak anda menyertai contest vavavoom di kotak komen tuan punye contest ni iaitu syidot & alyn :D



Haa , dah bace dah ? Senang kann ? Tak susah mane pon .
So , ape kate angkat jari jemari runcing anda , yang dari ,
tadi dok main mukebuku dan ber tweet tweet , ke blog ,
yang anda rase sudah usang kerana tiada ape yang boom ,
yang anda boleh ceritakan kan ? Ringan kan jari support ,
blogger lain dengan join contest ni . Kite kan satu blogger ,
satu community , Satu negara , Satu Malaysia ! : ')


#So , ni gambor yang tak berape nak comel sangat , aku
pertaruhkan dalam contest vavavoommm ni . Ehekz ;)

Aku ni , tak de la teror mane belit shawl , asal nampak
kemas , sedap mate memandang cukup la kann ? So ,
what are you waiting for ? Join la cepat ! Sebelum date
tutup . Jangan segan and malu la kann . Just join laa ,
mane tahu menangkan ? Rezeki jangan ditolak , tapi ,
kena jugak berusaha nak carik rezeki . Plus hadiah dia ,
vavavooomm jugak tau ! Tak percaye ? Jap jap , scroll
lagi lagi kat bawah ni . Aku percaye korang mesti suke .

HADIAH :

Tempat Pertama : Topup RM10 (Maxis,Celcom,Digi)

Tempat Kedua : Topup RM5 (Maxis,Celcom,Digi)

Tempat Ketiga : Topup RM3 (Maxis,Celcom,Digi)


Haaa , menarik lagi tertarik kan hadiahnye ? Kan ?


Oh , lupe , aku tag tiga orang rakan blogger ni .

1 . Cikk Bee

2 . Aina

3 . Jamalina


Haa , FYI , aku tak kenal depa ni . But , hope they will join .

Boleh la rapatkan silaturahim kan ? ;)


Support our community ;)


The End