Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Thursday, October 20, 2011

bored-ang ~

Aku dah bosan ! Aku da bosan
#menyanyi nyanyi .
Paham tak? Aku menanggung rase kebosanan tahap max ? Yurp !
No work . No nothing . No credit .
Haa . Kannn ? Nampak tak ? So , di hari hari yang mulia ni , sejak aku balik dari Penang kann . Aku tido awal dan bangun pun awal yob ! Macam tak percaye aku buat sume tuh . Yela rutin kat Penang pulak terbalik ape yang terjadi kat JB ni .

Bangun bangun , oh , aku sorang je kat rumah . #sambil buat muke bangun tido . Ibu keje, adik adik sekolah and ayah sementare tunggu mereka lepak kat mane aku tak tahu . Aku bangun , kemas katil . Mandi . Cari breakfast . Ok . Nak cari breakfast aku kena geledah satu dapur :)

Kenape ? Sebab aku tak tahu mane ibu simpan makanan yang boleh aku belasah . Ok .
Breakfast . Hot choc with bread . Oh-semm . Kenyang ? Susah tentu la tidak . Tapi disebabkan keterbiasaan di Penang aku jarang breakfast berat berat . So aku tak kisah sangat . Lunch ?
Well . Ape ape yang boleh tanggung perut pon bolehhh ~ . Dinner baru aku kenyang :)
So. Rutin harian is aku bangun . Mandi . Hot choc with bread . TV . Laptop . Movie maraton .
TV . Laptop . And the rutin is rotating everyday :D
Interesting kan -.- ? #sigh

And tadi aku bukak annas blog cite pasal " OPEN BOOKING WEDDING " . Tuhh . Grand jee tajuk aku bace . Hoho . Dia cite laa tarikh yang boleh dibuat booking for pengantin . And aku rase aku belom layak aku tutup sebelum aku habis bace . Then nampak cik epal punye tajuk macam sedap " MANGGA EPAL " . Haaa . Bab makan aku memang no 1 . Sape tak . Ye dak ? Lain la kalau orang tuh tak minat makan . And sebab dia ade kena mengena dengan makanan aku bace sampai habis . Ok . Nanti nak cube cari buah mangga epal ni . Nyum nyum # telan saliva .
Nak tulis telan air liur macam tak sedap bunyi ye pulak . So tulis saliva :)

Pastu aku terpekik terlolong dalam rumah sorang sorang berkaraoke . ALONE . Yeah ! Macam rumah ni aku yang punyeee !! #jerit excited -.- . Over sangat . Ok . Dahh . Nanti kalau ade gossip baik dari ladang or aku nak berkarya or nak mengeluarkan rase emosi ni aku berblog lagi :)

Enjoy life
Still bored
-.-

The End