Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Thursday, September 22, 2011

YOU

YOU ,

Yes yes , it's you . I know you gonna read this because i'm typing this just for you . Yes YOU ! No one will undestand this and know one know except for you and me . They might think this is for them . BUT , this for you :(

YOU ,

(BAHASA MELAYU)
kenape ye kite tetibe jadi jauh macam ni ? Sebab saye ke ? Sume salah saye ke ? Kenape ye saye rase saye yang dipersalahkan ? Saye minta maaf sebab buat awak terase dengan sume kate kate saye yang saye post dulu . Tapi , pernah tak awak tanye kenape saye buat macam tuh ? Tak . Separuh hati ni saye nangis tapi saye tak pernah tunjuk kat orang . Kenape ? Sebab saye tak nak dorang salahkan awak . Kenape ye awak tetibe menyepi ? Kenape ye depan orang saye ni macam tak de je depan mate awak ? Bodoh nyee saye ni kan ? Sedap je awak gune sayee . Kenape ye ? Boleh tak BERHENTI ? Sayang ke tuh namenye ? PEDIH , SAKIT HATI saye tengok awak dengan orang yang awak sayang sangat tuu . *senyum sinis . Rase nak cabut jantung ni . Kalau kawan kite buat care kawan ok ? Jangan la macam gini awak . Saye yang sakit awak . Kenape awak tak macam dulu ? Kenape kite da tak mesej lagi ? RINDU tahu ? awak tak tahu .*sigh .

YOU,

(ENGLISH)
I'm so sorry I constantly want to talk to you. I'm sorry when you get long to reply or didn't reply I get sad. I'm so sorry that I've already said or done something that piss you OFF. I'm sorry I come off as annoying. I'm sorry if you don't want to talk to me as much I wanna talk to you. I'm sorry if I think about you too much and too often. I'm sorry I pointless drama when you actually don't even care. Why do you have to broke me down when I've trust you this much ? I really don't think that I could be this hurt. I don't care if you wanna tell everyone about what I've done to you, but PLEASE REMEMBER to tell them , what you have done to me. I'm so sorry if I come off so clingy, but it just that I MISS YOU ! and I wonder if you ever think "MAN, I MISS HER."
*sigh

Ya Allah , sakitnye dada aku malam niii . kenape yee ? da banyak kali daa macam gini .*sigh

YOU ,

Awak , if da tak sayang jangan buat saye macam gini ye ? Kalau kite kawan , kite buat macam kite kawan ? Macam mule mule kite kenal dulu ? I miss that time . Seriously .

saye rase bersalah sangatt awak . bukan dekat awak tapi kat dia . awak paham kann ? if sayang dia kite tak buat macam gini lagii ? Pleaseee . not for me . but for her ? seriously . i meant it .
I'm also a girl with small heart . nak bertanggungjawab ke kalau jadi pape ? I'm sure you don't want to take any risk of it kann ? I know how much you love her . So , tak nak ok ?
Tak tahu kenape tak boleh cakap jee or tolak depan depan but if you read this hope you understand .

YOU ,

terima kasih . thanks for everything that you've done for me . Sorry if i've done that make you piss off . Thanks for giving me this memories . I might still like and love you . But , I wish you happy .

sincerly
Aisyah Jalil

The End