Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Sunday, September 11, 2011

thank you for the kiss



nak tahu takkkkkkkkkk ??!! *macam mak joyah kepo . HAHA , ok , korang mesti bukan bukan nii . HAHA . DON'T JUGDE BOOK BY ITS COVER yee :) aku tak bermaksud kan ape ape . cumeeeee , nak buat macam mane dah dicium kannnn . REDHA je laa . plus dia da suke kat aku . mesti dia nak sangat cium sebab pipi aku yang tembam ni kann ? agaknye laa kann . haishhh . aku bangun pagi je tengok pipi dah de LOVEBITE . haaa , tak ke sentap di buat nyee . aku da pening da kepale macam mane nak bagi tak nampak kesan yang di beri oleh nye ni . perghh , memang payah la kann nak cover nak pi kelas dengan pipi merah kena cium annn . seriously , macam orang nampak je kann pipi aku ni depa pi habaq " Aisyah , awat dengan pipi hang tuhhh ? kena tampaq kaa ? " -.- ok tuhh kinda hot sentap mak terime yee . BERANI DEPA NAK TAMPAQ AKU ?? TAMPAQ BALIK KANGGG . HAHA .
ade bran aku ni kann ? HEE ^^ pastu jumpe kawan lagi depa pi habaq lagu ni pulaa " Aisyah ! AWAT JADI LAGU NIII ? sape buat cakaq hang sampai cam gitu sekali nii ? " -.- OK , thanks for you concern yee . Ade pon perli aku pakai ayat nii " Amboiiii , dah pandai daaa buat lovebitee ." -.- Hampa nak kena siku ngan aku kaaaa cakap macam gituu ? sabo je leee .

OK korang yang membace ni pulakk jangan la salah paham yee , dia yang suke kat akuu . aku tak mintak pon semua ini berlaku pada diri yang tak berdosa nii . Yang penting dia yang nodai akuu . bukan aku yang dok gataii pi kat diaa . HAA , nak buat lagu mana kann ?

#google source
haaaa , ni la dia yang bagi LOVEBITE kat akuu :(

sakit tahuu ?? PEDIH GILA pipi aku nii . macam kena cakar weii . aku tak nak laa amik gambaq kasi tunjuk kat hampa semuaa . sedih akuu tengok muke aku sendiri nii . tapiii kalau korang nak tahu what is like to be bite by charlie , insect yang selalu ade kat padi or you all can search more on internet . aku malas nak bagi info lebih pasai charlie . GERAM :)

#google source
HAAA , agak begini lee pipi aku sekarang .

tapi kann , aku tak la ober macam dia punye tuhh . sampai dua dia kenaa . aku kena macam tergarik or ade orang cakar pipi aku nii . pedih kott . lagi lagi bile kena ayaq . HAA , mesti tadi korang dok kutuk kutuk aku kannn ? cakap aku tak jage adab pergaulann . HAA , len kali jangan lee bagi pandagan awai before kite tahu cite yang sebenarnyee . HEE ^^

In conclusion kat sini , first aku nak bagi tahu sesape yang dok dekat ngan padi , hampa baik baik laa naa . depa charlie suke tempat gelap and lembab . and depa mai datang serang ikut musim depaaa . macam bulan sekarang nii , haa . musim depaa la nii . So, berhati hati laa . 2nd , aku nak habaq mai kat hampa , jangan la kite jugde orang tuhh kalau kita dak tahu hal sebenar . tak bek bersangka buruk naa :)

night peeps :)


The End