Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Saturday, September 17, 2011

saat saat FINAL

Okeh , Assalammualaikum . *celoteh macam mami jarum . Mai mai mai sini meh ! Ni haaa , cheq nak pehabaq kat hampa suma nih ! Nuh , time ni time exam kann ? Haaaa , same laa dengan cheq nii . Haaa , cheq tahu cheq tahuuu , ni hampa sume mesti tempuhi banyak dugaan kannn . same laa kitaaa . Cheq tahu , dugaan nyee tak dela besaq mana pon tapi boleh effect suma kan ? Haaa . So , la ni cheq nak tunjuk kat hampa suma kalau time time exam macam ni perangai yang ade kat diri 99.9% adalah sama macam yang cheq bakal tunjuq ni haaa . sat naaa

Tengok ni mehhhh >>>

First , cheq habaq dulu , maksud S.T.U.D.Y tuh hapaa . HAAA , la ni dah tahu kannn .

Ok , mula dengan study macam dalam gambaq ni , siap lagi dengan milo panas kaa .
apa apa laa yang hampa sediakan nak bagi hampa suma elak ngantok la katekannn .


dah tuh , jadi macam kat gambaq ni pulakkk . laaa , awat jadik lagu niiii ? Haaa , facebook
da mangil daa . yang mane masih boleh tolak godaan , tak bukak laa . mane yang da tak tahan , teroih bukak , nuh haaa , nengok notification ade bapa yang masuk . Haaa , dah tuh dok lalai .

Haaa , jadik ingat laa kate kate ni haaa .

anda pon buat macam gitu haaa , tak pa laa . janji study kannn .
dah tuh jadik cam dalam gambaq ni pulakkkkk . haaaaa .

teroih jadik cam ni hah !
hampa dok habaq kat diri tuh haaa , study study , last last sleepp jugakkk .

nuh , esok time exam nyaaa , jadik cam lagu atah ni haa .
jangan laaa kite jadik lagu tuh naaa . payoh nanti . tenat nanti kita .
bak kate orang , jangan pasang angan angan tinggi benoh nye haa , ti jaidk lagu ni ha.


Ok , enough dengan gaye macam mami tadi . meremang aku ! HAHA . So , nanti exam aku harap dapat buat yang terbaik . Good luck to all ma friend yang bakal jawab final . Buat yang betoi betoi naaa . Study jangan selalu benor last minute macam aku ni haa . HAHA .


^^

Final !
aja aja fighting !
*ikat kain putih kat kepala

The End