Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Sunday, September 04, 2011

journey back to penang

ok , goodbye JB :'(

how sad if you only met your family just for a week ? tak puas kannnn ?? haa . tahu ponn . aku tahu la . memang tak sempat aku balik jumpe sume orang yang aku kenal in just for a week . busy yang amat sangat . ok , jom masuk topik aku nak cer cite ni . on Saturday , 3rd september 2011 , aku balik Penang . Tamatnye cuti Raye aku sebagai student Uitm . Tak puasss sangat . aku balik naik flight Air Asia tiket jam 11 malam . Thinking who gonna fetch me and my housemate when we arrive . I call everyone I know but they are not available . Thank Allah , there my dad cousin gonna fetch us . But we gonna stay at their house first then Sunday early morning that is TODAY , they send us back to our rental house :)

Nak dijadikan cite kat sini , malam kami balik tuhhhh . HAHAHA , it was heaven DUDE ! HAHA * gelak jahat . ok ok . sabar , korang mesti tertanye kenape heaven an an an ? Cam gini hah , mase kami kat airport Senai , Johor , kami dok ler kat platform tunggu calling an , so biler mereka da annouce , kami pon dok leerr berator hah kat platform tuh tunggu nak masuk flight pulee . Then while waiting tuhh , dari jauh nun didepan sane , aku nampak sorang flight attendance ni yang sangatttttt laaa HENSEM babe ! HAHAHA *gelak gatal . sumpah ! dalam hati da cakap " WAHAI HAMBA ALLAH , SUNGGUH HENSEM KAU ! MUDE LAGI DA JADI FLIGHT ATTENDANCE . UNTUNG SAPE DAPAT KAU ." haaa sampai cengitu sekali korangg . sangat hensem laa dia . tahu tahu sampai dia kat tempat kami beratur nak tengok tiket , aku nampak name dia , JEFFREY GAN ! perghh muke kau persis melayu la siakkk . sungguh ! Aku tak tipu ! Mane pompuan pon aku cakap bende yang same !

Heaven nye lagi ialah masuk dalam flight , aku nampak malam tuh Air Asia punye flight attendance sume LELAKI ! perghhhhhh ~ SERIOUS ! HEAAAAVVVVEEENNNN ! hensem hensem lak tuhhh . HAHAH . gatal ? lantak hape aku . Ini adalah satu pengalaman ye kengkawan sekalian dimane selalu nye aku naik flight , mereka punye Flight attendance ade laki+pempuan . But that night , LELAKI semua sekali . AWEESSSOOOMMMEEE :D yang paling best abg JEFFREY GAN pon ade sekali . HEE ^^ seronok lerrr kami malam tuhhh . diteman ni oleh jejake yang hensem lagi macho ! HAHA .

Tuh je actually , time da sampai , abg JEFFREY GAN ade kat bawah . Dia bagi goodbye service . nak je aku cakap , " ABANG ! SAYE MINAT LA KAT ABANG . NAK AMIK GAMBAR SEKEPING DENGAN ABANG BOLEH ? ;P tuh berangan je . HAHAHA . kan seronokkk . HAHA .

that night , aku tido dengan nyenyaknyee sebab dapat menatap abang abang flight attendance yang hensem ;)

Can I take a picture with you Jeffrey Gan :')
*dalam mimpi je laaa
HAHAHA

night uols !
malas gile nak p kelas esok =.=


The End