Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Friday, September 02, 2011

it's friday :D

Jumaat . Friday . YAH ! now it's getting harder . hmm . today it's Friday soooo , tomorrow will be Saturday righttt ? Haaa . Meannnn , URGHHHHHH ! tak nak balikkkkkk . tapi nak buat macam mane an an an ? tak balik . no exam . no exam . repeat leerrr jawabnyee . so , if don wanna repeat . balik . take exam . then , home again . kejap je cik Aisyah . sekejap ajee . sabar laaa yee .

ok , sebabkan Jumaat , and esok aku balik , let's do something ! Yah ! hari ni , lepas cousin sume balik , tak sempat nak bergamba dgn deme , hantar hanphone aku sekali lagi . SEKALI LAGI YEE ! haa . balik then tunggu habis solat jumaat . korang sembahyang tak tadi ?? haaa . KANTOIIIII . hikhikhik . gurau jee awakk . ^^ ok continue .... habis solat jumaat , tunggu yang gentleman yang hensem kat ruma ni balik and sume bersiap . Yeah ! HAHA . bukan nak beraye pon korangg , gambang je lebih wa ni . HAHA . siap berbagai sebab wa nak peghi wedding cikgu wa punye anak doe . Haa . kat Larkin Jaya.It's my lovely teacher,PUAN KHADIJAH aka Pn KT. tu yang kami kat sekolah panggil dulu . wa datang senang je , bawak PERUT wa yang boncit nii . HAHA . serious doe . aku ni gemuk and gendut+boncit . HAA . tak caye ? well , met me face to face then , you now laa how fat+gendut+boncit i am . HAHA . Ok , then i met my teachers . Pn Noraini ( art teacher ) , Pn Sharina ( agama teacher ) , Pn Khoo ( english teacher ) & En Azmi ( geografi teacher + my penasihat for kadet polis ) . wo , lame suda tak jumpe deme ni . After isi tangki perut wa ni , ibu wa cakap " Balik jom ! jumpe cikgu dulu ." haaa . wa bangun leerr kan . nak pi salam cikgu and said goodbye . ok , feluk Pn KT and she kinda said " Belajar Betul Betul Kau Kecik . Dapat Kan Dekann ." HAHA . and i'm kindly trying hard for DEAN . then jumpe Pn Khoo & En Azmi and we're talking , chitchatting , then Pn Khoo came up with this question before i go "Ni da ade boifrennn ke belomm niii ." and i was "EH ! NOPE ( doing the x sign ) . takde laa cikguu . serious . tak dee . hee . ^^ " En azmi kinda said "Eleyh , depan ibu dia cakap no lerr . HAHAHA . LOL ." -.- then i said goodbye . and seriosly LOL its funny that they asking me that type of question . and seriously , i heard they saying " Budak budak zaman sekaranggggg ." HAHAHA . see ? what they mean by budak budak zaman sekarang . HAHAHA . maksudnyee . pandai simpan rahsiaa . HAHA . but seriously , aku tak de laa . belom ade jodoh . HAHA . ^^

aku pakai baju ni tadi pi kenduri :)
ade nampak macam ade boifren kee ?
kalau ade TY ! tu namenyee muke aku market .
HAHA . perasan -.-"
ok , aku sebuk bergambo dalam bilik adik laki aku :D

ok , then da takde keje , ade sorang mokcik ni haaaaa . name dia cik Ryeha . dia suro teman buatkan header untuk dia . ade ke patot ? tak patot . tak patot . kann ? HAHA . no laa . no biggie kot nak suro aku buatkan babe . i'll help you :)

ni mokcik ryeha :)

setelah bertungkus lumus dan korek isi hati cik Ryeha kite nak ciri header bagaimana , aku pon mulekan kerje . Aku merembeskan segale idea aku yang boleh dipakai gune untuk menjadikan impian teman sorang ni jadik kenyataan . DAN ! setelah beberapa jam ..............
JENG

JENG

JENG

tadaaaaaa >>>>>>>>

ni lerr , yang teman buatkan untuk kawan teman sorang tuhh .
amacam ? ok tak ? simple jee sebab mokcik ni taste dia suke simple + kemas
yang paling penting info yang dia nak tuh mesti diterapkan dalam header dia.
haaaa . CIK RYEHA !!! ade suke takk ? tak suke kasik balik . mai tauke kasi betul .
HAHAHA . nak tenguk blog makcik ni , kat pic aku scan tuh ade url dia . aku malas nak tag .
HAHA .

tak nak balik
:(




The End