Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Thursday, September 01, 2011

dibuat untuk semua :D

untuk semua yee :D
dapat da gambar at last :)
seronok buat edit nii . HAHA .

untuk kengkawan bloggers , minta maaf for kengkadang ayat aku dalam blog aku ni agak rude . aku tahu tuh . tapi tu care aku . sorry bagi mane yang tak selesa . :) but i can't change my way .

yang kengkawan non-blogger tapi rajin jenguk blog aku . terima kasih . and sorry for everything yaww . aku tahu aku kengkadang annoying , kerek , gedik tak pasal pasal . tu aku . korang pon tahu , aku ni kalau da buat perangai untuk ape kann . :)

housemate terchenta kalau ade bukak blog aku , sorry korang untuk segale yang aku buat salah dalam rumahh . korang pon da kenal aku macam mane kann ? datang giler , datang sawan , datang la perangai aku yang kerek + annoying tuh :) tu aku ! korang kena terima seadanye k ? sorry for anything aku amik tak pulang kee , susahkan korang :)

tu anybody yang aku tak tahu rajin bebenor jenguk blog aku yang tak seberape ni , TY ! sorry , ade buat sakitkan hati korang :)

ikhlas dari ,

AisyahJalil


The End