Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Wednesday, September 07, 2011

Alhamdulillah :')

Dalam hari ni macam macam da berlaku . So , aku sangat bersyukur kehadrat Ilahi kerana aku masih ade kat muke bumi ni sempat untuk aku bertaubat dan mengumpul pahale untuk dijadikan bekalan di akhirat kelak . HAA , tu dia . YE ! Jangan aku memain . This is serious matter .

ALHAMDULILLAH , aku masih hidup lagi ketika aku bangun dari tidur pagi tadi . Kenape ? Mesti korang wonder kenape aku cakap camgini kann . Haa , korang tengok tak TV3 berita malam tadi pukul 8 mlm ? Hari ni punye berite 6 sept 2011 . Haa , kalau ade , tengok tak yang pasal Gempa bumi kat indo tuhh ? Haaa, kan depa habaq penang ade kena kesan sekali kann . So , yup ! That's true . Pukul 2 pagi plus plus kejadian berlaku and no one ! I mean . NO ONE . yang sedar akan kejadian itu dalam rumah aku . Serious kami tido mati punyee . Penat sangat agaknye . yelah kelas hari isnin habis pukul 1o mlm , start kelas pulak pukul 4 . memang penat la kann . Tahu pon ade Gempa , aku dengar bace ura-ura yang diwar-warkan dalam FB and budak kelas aku tanye aku . Aku bersyukur sangat kepada Allah yang kejadian ni tak de laa sampai nak meruntuhkan bangunan . Imagine kami masih dirumah tido bangunan runtuh ? HAAA , memang arwah dah akuu .

ALHAMDULILLAH , hari ni presentation aku dengan team berjalan dengan lancar eventhough untuk presentation Nutrition aku macam gagap and blur sikit . Maybe sebab nervous and pagi sangat jadi otak tak berfungsi dengan betul sikit . HAHA . But for Marketing berjalan dengan lancar sekali .

So , ape yang aku nak cakap sekarang ni , aku AISYAH JALIL sangat bersyukur dengan segale yang berlaku pada hari ni . Alhamdulillah aku masih bernyawe ! Aku masih sempat kumpul pahale lagi . Aku sempat bertaubat . Aku sempat lagi habiskan study aku . Sempat lagi makan and minum . :') Jadi nampak tak korang kesan kat sini ? Nampak tak hikmah dia ? Allah masih bagi aku peluang lagi untuk hidup . So , aku tak nak sia sia kan da hidup ni . Kejadian gempa bumi ni pulak salah satu petanda dunia ni dah nak akhir zaman . HMMMMMM


ALHAMDULILLAH :')

I JUST GLAD THAT I'M STILL ALIVE
I JUST GLAD THAT TODAY EVERYTHING GOING SMOOTHLY
ALHAMDULILLAH
THANKS ALLAH
:')
renung renugkan laa :)
study esok ade 2 test
wish me luck :D

The End