Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Saturday, September 03, 2011

aku nak move on :')

tetibe aku rindu kau pulak . haiiii . apelaa aku ni . aku tengok gambo kau pon tapi aku still rindu kau . kenape kau boleh jadi begitu zalim wahai KAU ! urghh . kau la orang pertame yang bukak hati aku . tak pernah aku rase macam gini sekali even dengan ex ex aku dulu . dengan kau lain . mungkin kau tahu nak amik hati aku . ye . aku menyesal kenal dengan kau . aku menyesal rapat dengan kau . aku menyesal terima kau dalam hati aku ni . kalau kau tak main kate kate dulu , aku tak de la terpikat dekat kau . Kau da hancur kan semuanyee wahai KAU ! aku nak benci tapi tiap kali jumpe aku mesti aku tak sampai hati . kadang aku kisah pasal kau tapi kau tak tahu . aku ego . same macam awek sekarang . kau mesti ingat aku awek kau kan kalau kau dekat dengan aku . yela kekerekkan aku dan ego aku sebijik macam awek kau . TERIMA KASIH wahai KAU ! aku , aku tak tahu da . dengan kau sume aku selesa . belom ade laki yang aku rase selesa macam aku dekat dengan kau . perfume kau buat kali pertame nye aku rase ade jugak perfume laki yang tak memeningkan kepale aku . serious . wangi . tiap kali kalau aku terbau mesti aku nak tahu tuan punye badan yang pakai perfume kau tuhh . sebab aku suke bau dia . kalau perfume lain mesti kepale aku da berpinar daa . rase nak muntah je bau . tak tahu pulak perfume kau buat aku selesa . kepale aku pon tak pening . kenape tetibe aku buat entry ni ekk ? sorry readers , aku dalam keadaan yang not ok sekarang . nak pinjam bahu boleh ? kalau dulu kau yang bagi pinjam bahu kau . kau kesat airmate aku . tapi nak buat macam mane . aku nak move on dengan kehidupan aku . aku penat da dengan relationship kau dan aku . wah macam drama pulak . tapi peeps , LIFE IS FULL OF DRAMA . NO DRAMA . NO LIFE . NO FUN .
tu diaaa . haa . aku tahu da mengarut da aku nii . kau pandai pikat aku dulu kan ? laki lain pon tak seterer kau . kau nak kau dapat kan ? tu kau . aku tak . aku tak mencari pon . MALAS . sebab aku memang macam gini . care aku suke and sayang orang lain . aku tak la sweet or romantik . aku ade care aku sendiri . kau lain . kau sweet and romantik . sume bende kau buat sweet . nak tiru korea konon . tapi kau buat menjadi . lembut je kau . bagi aku sume tak sweet kalau kau cakap sweet . kalau kau cakap comel aku cakap tak . kau suke tapi aku tak suke . sampai satu tahap kau cakap kau akan buat bende yang aku tak suke untuk buat aku ingat kat kau . TY FOR THAT DUDE ! ape motif dulu kau jumpe aku tiap tiap kali kau nak gi trip mesti jumpe aku dulu ? ape motif kau bagi aku penyu tuh ? ape motif ? wei jangan laa buat aku macam gini . time kau tengah susah dengan awek kau dulu , aku ade je kat dengan kau . kau ingat aku tak tahu ? aku tahu laa . kau boleh nangis sebab awek kau tuh kan ? haiiiissssshhhh . sampai satu tahap aku cakap yang betul kat kau yang aku da mule jatuh hati kat kau . salah ke ? tapi kau terima dengan hati terbuka cakap takpe kalau aku da jatuh hati kat kau . tapi aku lambat . aku tahu tuh . sekarang aku tahu aku kasar . ye ye . aku memang agak kasar . tapi hati lembut . tapi tuh aku . kalau ade laki yang nak usha aku , laki tuh kena terima aku seadanyee . sebab aku ni tak baik mane . dosa melambak da aku kumpul . pahale pulak aku tak kutip kutip . JAHIL kan aku ? aku tahu tuh . sebab tu aku nak move on . aku perlu berdiri atas kaki aku je sekarang ni . tak nak da susahkan orang lain . bia la aku berubah sendiri bukan atas sebab atas orang lain . kau ! KAU ! aku sayang kau selagi tak de laki yang ubah hati aku . TERIMA KASIH .

luahan tengahmalam

The End