Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Wednesday, August 17, 2011

mimpi kau kenape ek ?

payah beno aku nak tido semalam after makan ubat .
penat dok pusing kiri pusing kanan tukar care tido sume
tak boleh jugaaa nak tidooo . tak paham aku . orang makan
ubat biase terus nak tido, ni aku celik secelik celik nyee .
doktor tu salah bagi ubat kat aku ke hape . GRRR -.-
kau text aku cakap kau *blablablablablablabla
aku malas nak citer lebih lanjut . aku sape jee dalam
hidup dia tuhh . then dia cakap ade emergency tetbe
nak pinjam kete and dorang abgi pinjam . aku teman kau
sampai kau nak pulang balik kunci kete tuhh . time nak pulang
nak laa muke kau macam risau bebenor . yeye aku da makan
ubat daa . and kau suruh tido . ye ye aku memang da nak tido
daa . and kenape pulak dalam tido aku kau yang muncul ??
sedih hati nii bile ingat balik mimpi tuh doe . kau sanggup
tunggu kat luar sliding door tuu tengok n tunggu aku tido .
kau bagi text sweet sweet kat aku . tapi kau memang sweet
kann . tu memang tak boleh dipertikaikann . sampai pagi
aku sedar yang aku rase mimpi tuh seolah oleh bena tapi
ia sekadar mimpi
MIMPI !!
bukan realiti . how sad is that . i wish it could be real .
i wish .

ok bubboii
nak pergi berbuke

The End