Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Friday, August 26, 2011

home sweet home ♥ :D

YEAYYYYYYYY !!!

alhamdulillah sampai jugak ke tanah air terchenta nii . AHAHA cakap ghupe macam study over the sea je kan . walhal Penang jee . HIHIHI ^^ . ok gaybang je lebih aku ni. dalam jam 8.30pg tadi aku sampai JB and sampai rumah 1 hour later. I barely did'nt reconize JB doe. SUMPAH ! sangat MAJU daa JB punye jalan ni. aku rase macam da bertahun tak balik JB. terlalu banyak perubahan yang berlaku dude.

then, sampai sampai je rumah, aku tukar baju and have good night sleep. OK ! not good night la kann , suppose to be a good morning sleep. HAHA . yela , imagine , excited sangat nak balik aku susah nak tido sepanjang malam tuhh wei . giler excited kan ?? HAHA . sampai sampai rumah , haa tu diaaaaaaa . telentang atas katil . tido mati teross . sampai pukul brape entah .

pastu an an an *tergedik gedik . HAHA . ayah kejut . "cahhh , bangun , petang daa . Jom ikot ayah amik ibu sekali hantar tepon awak tu ke kedai." hee . *muke bangun tido an , tukar baju , oppss basuh muke sekali okkk . kuar . then amik ibu teros g bazaar . YEAY ! dapat jugak iftar dengan FAMILY :D

aku sangat la gembiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

The End