Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Wednesday, August 31, 2011

bodo bodo je ni :)

ok , here it is . its eid and already 2nd of EID !
yaaah ! i know and the thing is that , no picture .
if no picture , no entry about raye laaa . -..-
kannn ? aku tahu , gedik giler nak gambar berbagai semate mate nak buat entry raye . HAAA .
that's me :)
heeeyyy , mesti , harus and wajib ok korang .
its EID !
come on ! nak jugak buat entry special sempena EID ni .

so , ni cume bodo bodo jee . HAHA saje nak suro kome sume buang mase dengan entry bodo aku ni . hee :D so kena la tunggu entry raye aku eh eh eh ? TY peeps . anyway , while i'm doing this entry , guess what . aku tak beraye . haa . BOHSAN dude ! seriously bohsan sikit laa . cause aku duduk satu hari kat kampung and baru hari line macam kinda laju laa jugakkannn . seronok nak updates tapi tak de gambar raye pulakk . pastu awal pagi tadi seronok + excited giler gosok baju dengan harapan nak beraye , but then , ade orang datang beraye pulakkk . 3 round of people peeps ! HAAA , tak mengah kau ! none stop punye datang pulak tuhh . sampai laa tengah hari tadi . so now aku tak tahu nak buat hape . jadi penuh kan entry je laa . hehe . sambil tengok VAMPIRES DIARIES S1 . haa . hensem . hot . tergugat mak nyah ! sumpah aku addict tengok citer nii . GRR . ok . goodbye .

bubboi peeps
updates later with raye entry :D

The End