Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Saturday, August 06, 2011

awak CIK COMEL :(

Awak SHAHIRAH AMIRA SHAHDAN .

Betul tak saye eja name ayah awak ?

Ahaha salah minta maaf yeerk :)

rindu rindu rindu rindu rindu

rindu sangat kat awak . macam mane nih ? lambat nyee awak nak datang jenguk kite . cepat laa mase berjalan bia kite dapat berjumpe . kan kan kan ? awak tahu tak first time kite nangis gile gile mase awak pindah tuu . bhaha . malu gile kott . tak berhenti nangis tau ! yela mane tak nyee kite sume da macam adik bradik dalam rumah tu kan ?? mase tu feel rase gelap nyee ruma tu nanti awak tak dee . da laa kite banyak buat keje keje giler same same . kan awak ? and , awak awak , bukan kite je tau rindu dekat awak . sume yang kat sini sume rindu dengan awak . liya , rabi, nano , bee and shilaa . rase kosong ruma ni awak tak de . hari tuu kami jumpe budak ynag pakai kasut sebijik macam awak . kami terus ingat kat awakk . hmmmm .rindu sangat nak makan aiskrim dengan awak . jenjalan dengan awak . gossip dengan awak . rindu gelak awak yang funny tuh . ^^ rindu masakan awak yang sedap tuh . rindu sore yang “ sedap “ awak mase awak nyanyi :P kenape awak tak cuti same dengan kite awak ?? sedih la awak takde . tak dapat nak buat sangat keje keje giler dengan awak . nanti cepat la datang ek ? tak sabar rase nye nak jumpe awak . tapi jangan la buat suprise macam hari tuh . boleh sakit jantung saye dibuat nye tahu ? Ahahah . nanti da nak datang bagi tahu la k ?


imissyou :(

bubboi
boringnyee

The End