Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Wednesday, July 06, 2011

nak ngaduuu

Hai baby kuuu . nak ngadu nak ngaduuu . sobsobsob T.T sekarang ni dok sensorang kat rumaahh . sume pegi kelass . boringg . rinduu . sakit . lapaarr . sedihh . nangiss . nak pinjam bahu bolehh ?? *letak kepale kat bahu, nangis

Kenape mesti moment tu dtaang kejap jee ?? aku nak maki bolehh ? i don’t give a damn to the people said i can’t because this is my baby . sakittt . hari hari rase sakit . kat kau jugaakkk aku ngadu even da lame aku tak ngaduu . sorry baby , bukan tak nak , just aku tak boleh nak ngaduu sangatt . because it just gonna break my heart million pieces jee . bile aku rindu aku stalk kau . aku stalk stalk sampai la terjumpe awek kau punye sekali . so , aku pon stalk dia sekali , ok fine , she is pretty and cute and baru aku perasan dia agak macam aku sikit . sakit derr jiwa akuu . kau seksa aku macam ni . da amik hati aku , separuh jiwa kau da amik . kau cakap sayang , tapi sayang hape hah ?? aku komfius dengan diri sendiri tahuu ? nak benci kau aku tak bolehh . da banyak da aku tanam rase ego dekat kau mase first time duluu . tinggi ego aku dekat kau , sombong aku sume da tinggi bagai gunung everest tapi , still kau dapat rendah kan ni sumee . kenape kau buat aku macam ni hah ? jangan la jadi kan aku macam nii . aku nak marah tak terbukak mulut nak marahh . nak benci tak terbukak hati nak membenci sebab da sayng sangat kat aku tahuu ? kau buat aku nangis , buat aku happy , buat aku rindu buat aku benci diri aku sendiri . kenape kau buat aku macam nii eh ?? kau suru aku cari laki lain tapii , kau tak lepaskan aku , hampir tiap hari jumpe kau , dengar suare kau , bau perfume kau buat aku gile . pantang bau sikit aku da cari mane bau tu datang . kenape sampai macam ni sekali aku jatuh hati kat kau ? kenape kau macam tak penah fikir sikit pon pasal hati aku ? kalau sayang kau tak buat aku macam ni kann ? urghhhhhh !!! babifakcelakasialpukibanggang !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


I hate myself than i hate you .


The End