Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Friday, July 22, 2011

macam macam hari ni

salam . hari aku still kat sepang lagi . jenjelan ke kota Kuala Lumpur nii . pergi laa TQ aka time square tadii . sumpah aku rase macam bukan kat M'sia weii . kinda macam kat overseasss sangattt . there are so many foreigner dude ! dah tuu serabut giler aku tengok bandar KL nii . dah tuu pegi laa kat OFFLINE blogshop and i almost touch a PIGGYSKIN shoes ! nasib baik dia label kasut tuu . haishh . gatai benor tangan comel aku ni . dah tu move to alamandar and terserempak dengan lecturer BEL akuu , sir Abbas . kihkihkih . dua kali aku pandang dia macam tergamam sebentar kott . macam aku turun from the escalator , then feelin' like someone watching me , and aku pandang dia , and aku macam buffuring sekejap , pastu toleh balik dia wave kat aku and aku teros wave cakap " hai sir ! " hahaha . sumpah lawak . ok , makan kat JOHNNY'S . habis makan got one incident where a child was choke . sumpah SCARY giler kott . dia da macam froze mase bapak dia dok pukul , tepuk belakang dia untuk dia kuar kan balik ape yang tercekik tuu . kinda macam cram . sumpah kesian sangat . and the stupid things i ever see is that , his mother macam tak berapa amik kisah sangat coz maybe she think choking is not a serious matter . and his father macam agak bodoh sombong gituuu coz he was like meniarapkan anak dia kat atas riba dia and dok tepuk tepuk belakang anak dia . ade ke patut ? da laa budak tuu kecik jee . range umo macam 8-10 laa . then people surrond macam tak amik kisah sangat . yelaa , i know is none of their bussiness , but they should help the family , or at least help laa budak tu kannn . and the workers kat JOHNNY'S tu pon macam baut tak tahuu . WADEHEX seyh ?? ini bende serious tahu ?? lagi lagi for children under age . choking can lead to DEATH ok people ! thank god tadi at least got one this chinesse guy macam tengok tengok laa budak tuu . and the saddess thing biler budak tu da macam muntah air macam tuu , dia teros pengsan aku rase , sebab badan dia teros lembik tadii . nta pengsan or haishhh . nta laa . cara nak atasi choking actually kena la guna kaedah HEIMLICH MANEUVER . aku belajar mase 1st sem dulu . haha . nak tahu apekah benatang tuu . google or youtube jee . ok , then aku da tak amik tahu coz dah penat giler and budak tu pon macam da pengsan but at mind still dok pikir wheather budak tu hidup ke tak . haahha . then , balik rumahh rabi , ingat nak mandikan witch arnab dia aka kiteorang punye arnab jugaakkk . but *crying crying T.T his death . dia da MATI koranggg . sedih gilerr . da keras da tadi aku tengokk . punca kematian mayb it's because to hot kott . yelaa , rabi letak kat luarr kannn . and we can't blame her for what had happen . tuhan tu lebih sayang kan witchh . but seriously sedih giler kott . kinda hilang something dalam hidup nii . hmmm . penat . hati nii . makin sakit . rindu pon ade . muntah pon macam taknak baik . and senior aku cakap macam bulimia jee . hmmmm

bubboiii .

The End