Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Sunday, July 31, 2011

finally its coming ^___^


salam peeps !! finally the month that I've been waiting for now coming . YEAY !
HAPPY RAMADHAN and HAPPY FASTING PEEPS !!
serious macam meriah giler this year punye ramadhan. yela mane tak nye tengok je tadi time aku otw nak balik, there's so many peeps that going tu terawih. ohhh . so sad i can't go. tak sempat laa katekannn . jalan tadi jem strawberry gilerr doee. aku rase macam meriah orang raye pon ade. kenape tahun ni macam meriah je ek ? hmmm adela tu hikmah nyee kann?? yup. so , hajat tahun ni of coz puase penuh ^^ tak payah la kann nak ganti . haha . macam last year. seronok jee puase. but the saddess thing is that first day puase bukan dengan family akuu. sedih yang amat la kann. da la last mid term break tak balik, ni puase pon tak dapat balik. sedih nyee. tak pe Aisyah ! sebulan je lagi aku nak balik :)

okkk, then tak sabar nak buat terawih. da la first terawih tak dapat buat. kinda rase macam tak best kalo tak buat terawih time ramadhan nii. rase macam adee jee something yang hilanng. at least dapat buat sekali dua time ramadhan ni pon jadii laaa. ramadhan kan bulan yang muliaa, so aku kena laa tambah kan pahala aku nii. maklom laa budak "baik" macam aku ni banyak buat dosaa. haa, so ni nak tambah pahala laa kan untuk tambang ke syurgaa. haa. lagi satu nak buat buat laa taubat dengan segala kejadah yang aku dalam setahun nii. da macam banyak la jugak pedajal yang aku buat. hahaha. yela no one is perfect in this world kann? and sume orang buat dosa kott. da tak de daa orang yang tak buat dosa daa selain Rasulullah kann ? haa. so jangan la nak baget kau tu baik sangat depan aku okk ? :P

okk nak buat keje sikit,then nak gosok baju kitchen aku sebab esok kelas penuh sangat confirm tak sempat gosok esok then " eh kau da jumpe aku terus senyap ek ? saba je laa " pastu tido. esok nak sahur. :)


happy terawih

^^

The End