Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Thursday, July 21, 2011

enough tapi boleh ke ?

ok ok . enough of all of this relationship . i get tired already . aku da malas , sakit hati jee . baik tak payah . kenape baru sekarang baru aku sedar betape VODOH NYE DIRI iniiii . KAU ! yeah KAU ! aku da penat , sakit hati , geram dengan kau ! jangan la nak carik carik aku daa . aku da penat kuar air mate nii . kuar air mate darah sekali pon aku just kawan " mesra " kau kan ? baik tak payahhh . tahu ? sayang ? sayang ke kau kat aku ? aku tak pecaye daa . ok? plus aku sekarang jadi stalker setia kau dengan gf kau jee . aku tak nak laa sakit kan hati orang yang kau sayang tuu . kesian dia kau kencing kannn . aku ni pon pompuan jugaakk , paham la ape yang dia rase kalo di KENCING tuu . dia siap buat post kat blog dia suruh kau janji jangan mengatal kan ? so DON'T ok ! kau da pon mengatal dengan aku . please jangan nak mengatal da lepas nii . kesian kat dia tahu ? aku ni at least ade juga rase kesian dan berperikemanusian tahu ? aku tak tahu kalo aku boleh face sume ni nanti bile balik penang . aku harap boleh . i gonna always at your back , i gonna always love you . but biar la kalo kite nak berkawan we be a real friend ok ? aku just da tak tahan da ni


bubboiiiii

The End