Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Wednesday, July 13, 2011

busynyee


hai baby kuuu . sihat tak kome nii ? sorry laa ye teman tak datang jengukk . teman bukan hapee . busy memanjang minggu nii . NO REST kott . from monday till now and continue to tomorrow and friday anddddddddd MID SEM HOLS ! yeay ! tak sabo teman di buat nyee . kihkihkih . pehal da aku jadik orang perak nii . udah udah . back to johorean punye lohgat ok! busyy kot awak ... isnin giler kelas sangat superrrrbbbb penuhhh sampai malam . dapat la pulak aku chef of the day minggu nii ,, hmmm memang kelam kabut dibuatnyee mak nyah ! esok paginyee pulakk kelas pagii . malam pulak TEST nutrition . esok pagi nyee iaitu hari nii , pagi lagi TEST marketingg . lingkup giler aku jawab . nta pape jee . hmmmm , study tapi macam sume tak masukk . blank giler tadii . sedih yang amat kott . rase macam nak nangis jee . wawawa T.T petang pulak F & B TEST , memamng lagi aku penattt . last last kelas BEL aku pontengg . hee ^^ jangan ingat aku baik sangat laa kannnn . esok pulak that is khamis aku TEST account nyah ! hmm , 2 ke 3 soalan buat lejar and jurnal in about 2 hours jee . nta laa aku boleh buat ke takkk . redha jee laa ! tapi malam nii kena buat sikit latihann dude ! WA BUKAN PEMALASSS . study tetap kenaaa . then FRIDAY hari keramat dan penutup bagi segala kebusyan akuuu . supervisor of the day and lepass tuuu HOLIDAAYYYYYYY YEAYYYYY ! tapi report kena buat time hols tuu lerr -,,- tak seronokkkk . ok dude tak mandi lagi ni . soo nak ,mandi duluuu


mood::study lerr sangattt .

bubbboiiii

The End