Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Tuesday, July 05, 2011

bacelaa sendirii

Double cheese burger satu large set :)


Pegi jj beef fried rice


2 cawan Nescafe ice


Perghh ! vanyak giler minah kau makan !!! yah ! banyak ok ! BANYAK ! SANGATTTT ! harap badan jee kecik makan banyak gilerr . tapi tak besar besar jugak aku . hakhak . takpee . mengembang pon bolehhhh .

ok . balik tadi terus pegi teman rabi pegi nengok adik diaa kat nibong tebal . before that beli McD double cheese burger drive-thru . LAPAAAA kott . aku punye perut dah merayu rayu untuk disuapkann . alalalala sorry dear tummy ! I’m so busy and not in the mood today till forget about you for awhile baby tummy . da la perut ni merayu bagai hapee . sampai masuk angin perut aku dah menggigil tapi aku buat cool jee . ok . hidup mesti penuh dengan lakonan kann ? aku buat jeep ape tapi in not the mood . buat dengan malaaasssss yang amat macam orang sebulan tak makan . oke nampok beno nipunyee kannn ? -..- . hahaha .

sampai tempat adik rabi , gedebak gedebung . habis balikk terus ke sunway cuci mate nak beli barang s.o.d . then buang mase , shila call suro amik , then terus ke jj . makan laa beef tuu with nescafee . tapiiii . makan bazir yang amat !! rugi kebenor bawak aku makan . -.-

tak habis beef rice tuu . blaa blaaa blaaa . balikkk . dok otw nak balik umahhh . tekak aku da macam nak kuarkan segale isi perut niii . daaannn bile sampai rumaa . yeah ! muntaaahhhh laa akuuu . AHAHAHAHAHAHA . LEGAA ! -..- sangat bazir aku rase makan banyak tadii . hmmmm .

mood still undefined lagiii . aku rase nak muntah lagiii . perut aku sakittt . kepaale sakittt . macam nak demamm jee . hmmm . rinduuuuuuuuuuuuu

hmm ok belum mandi . nak mandi , buat assignment , melepak , muntah muntah , esok tak de kelas pulak tuuhhh . hmmm .

bubboiiii dude -..-Y


The End