Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Tuesday, May 31, 2011

untitle

Assalamualaikum peeps !

Lame giler tak update. Aku tak tahu nak updates ape skarang nii. Jiwa tengah kacau giler. Aku nii pompuan paling bodoh la kaannn sayang kat dia. Tolong la AISYAH sedar sikit boleh ?? kau tak boleh replace gf dia tuuu . sedar ok ?? jangan jadi PERAMPAS ok!

YA ALLAH hanye tuhan je tahu ape jadi time cuti sebulan. Malu segan giler jmpe dia. Wei da la weii . tak payah nak sedih sangat laa kannn. It’s a good thing that dia nak pindahh . rindu ?? memang sangat akann rindu nnti tapi bukan dia jee . sume sekali . urghhhhhh! Da macam tak de laki lain kannn kat dunia nii . dengar laa cakap dia

“ satu hari nnt,awk akan dpt org yg saangat baik,syg awak, lebih baik dari saye, percye ok ?”

Sedih giler awak tahu ??haishhh , ye ye saye percaye ape yg awk cakap tuu .

Before cuti awak cakap nak pindah, sedih giler saye. Sunyi nnti .tapi tetbe mase cuti tak jadi pindah. Tahu tak betape happy saye ?? tapi sekarang awak btol btol nak pindahhh. Sedih. Saaangat sedih .sorii sangat sangat pasal cuti tuu . saye tak patot bagitahu awak. Menyesal, malu gilerr .

Saye tak boleh tidur time cuti biler awak text pukul 4pg

“saye pon suke awk,care awk layan saye.. tp. Awk lambat.. hope kite boleh jd best friend”

Saye speechless tahu ??yee saye tahu saye lambatt .saye tahuu . sedih tahu ??

Lagi sedih bile awak cakap

“yg pntg awk kene tahu, saye syg awkkk tauuu”

Sumpah dah banjir daa.thank you ok !

Bile sampai penang bukan je pintu rumah nak g dftr awk org pertame saye nmpk. Haishh. And time tu jugaak awk da nak kene balik. Knpe eh ? hmm. Tak amik tahu daa . it’s your bisnes.ok ok.

Pasal ni sume time cuti aku jadi migraine. Tido pon susah. Sampai penang jee tepkse jadi hipoo. Senyum kat sume org even tengah not in the mood.

Im soo sorry about everything. Thank you so much care about me. I gonna pray for your happiness with your love ones. :)

pesananringkashariini : aku da start tension.tak nak balik jb n tak duduk penang boleh ? tak smbg belajar boleh ?sem 3 ni rase macam nak bunuh diri pon ade.hmm


The End