Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Monday, May 02, 2011

i'm home :)

Assalamualaikum peeps !

Home sweet home !

^________^

Yeay ! Alhamdulillah selamat sampai di Johor Bahru tanah air ku ~ ok semalam , punye laa tak sabar nak balik sampai rase macam kenapeeee laa mase nii berjalan macammm siputtt nyee nii . sumpah and seyes tahu ! sangat lamabat . ke sebab aku bangun awal pagi sangat eh ? teettttt ~ ahah .

ok memang semalam bangun awal giler sebab tak saba sangat nak balik .. teettt ~ tak ok ! aku tak packing barang lagi actually tu yang bangun awal . hmmm . siap pack ok 1 , 2 , 3 ! ok boleh laa tiga beg aku heret nak bawak balikk . banyak ?? tak laa ! ok satu beg sorong troli tuu yang kotak tuu isi baju yang tak pakai lagi plus plus laa kan . pastu beg guni yang comel jee empat segi kecik aku isi rice cooker yg tak pakai and iron plus plus ape yang patot disumbat . then , beg sekolah aku for lappy yang kecik comeyyy aku tuu dengan bantal sayangs aku . teehee ^^ ringan jee sume . oh tak lupe kura kura sayangs aku kiki and lala tak kann nak tinggal sebulan kat penang ! anda GILERRR ?? MATI SYAHID laa mereka sebab kelaparann .

ok gerak ke jeti dalam pukul 8.30 mlm . yela mane tak nyee tepon pacik prebet lambat sangat . pakcik tuu pon abusy jugeer . nak tak nak mahu tak mahu kena laa jugak kalo tak nak nek ape kan ? bus ? perghhh jao nak menapak ! teksi ?? mahal tahu ? prebet jee laa . so sampai sampai prebet giler ramai orang orang ! macam semut semut aku tengok . tapi yang ramai nyee bebudak UiTM rupee nyee . rimas aku . pusing kiri pusing kanan sume budak kampuss . haha . so for 3 hours laa aku ngan cik nabiha duduk menapak kat bus station tuu . time pukul 11 tuu aku g amik tiket kat kaunter , tahu tahu nengok tiket pukul 11.15 ! wadefuss seyhh ! perghh . sabo jee laa kan. Dah tuu da 11.15 pon bas tak sampai sampai . lagii laaa panas bahang aku dibuatnyee . nasib bukan aku sorangg . wuuhuu . kalo sorangg berani lak aku kann . ok bas sampai teros naik . amik seat dan pasang earphone dan akhirnyee lenaaaa . 11 jam dok dalam bas tak keluar keluar sampai nek kebas ponggok aku tuu . tulang temulang da rase perlu diurut ! leher macam nak putus pon adee . tapi selepas berjam jam akhir nyeeee !!!!

HELLO JB !!!!!!

HELLO RUMAH !!!!!

Sampai jugaa akhirnyee kat rumah tersayang bilik yang aku rindu ! adik gendut yang comeyy macam aku tungguuu . ibu dan ayah tercinta menanti dakuuu ~ wahhh ~ teehee poyo abis ayat . pastu Mandi + makan! tiada yang dapat melawan masakan ibu ! nyum nyum nyum even nasi goreng jee.^^ and TV !

Didalam kegembiraan dan keriangan sebab da balik rumah , timbul rase rindu , sebak terhadap family penang ! KORANGGGG ! AKU AKAN RINDU KAT KORANGGGG ! WAAAAAA ! SOB SOB SOB ! kannn . rindu sangat laa kannn . actually bukan kat dorang jee . kat orang tuu pon . *nak tahu tak arituu aku nangiss . wawawa cam tak caye kan ?? wahahha . pasai pa ? tak yah lerr hampa tahu naa. Biarlaa hanya tuhan saje yang tahuu . perghh jiwang pulerr . ok ok ok ! till here . just nak bagi tahu kat awak saye da selamat sampai rumah daah . anything happen at JB I will update at my blog ok ! saye akan jage diri sayee . hopefully a month hols will be a moment of happiness and memorable !

Ok bye awak !







pesananringkashariini : sape yang senyap je sekarang ? awak atau saye ? opppss silap pulakk . cuti cuti even sebulan nak relax relax jee . tak mo tension tension . seriously gonna miss penang so dem muchy ! hmmmm ~ sis ! balik cepat cepat ok !



The End