Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Friday, April 01, 2011

saye fans anda !!


Assalamualaikum peeps !

Sekarang kat umah cume tinggal bape orang je . sorang g camp , sorang kuar ngn member cari barang , sorang lagi entah hilang mane . lapaa . wawawa . ok da mencarut giler da aku ni -.- enrty kali ni nak promote promote ! saye fans kepada blogger blogger boleh la dikatekan femes wei ! and merek ni boleh dikatekan setaraf artis and sorang dari mereka adalah budak lagi je and digelar gadis muda YOUTUBE ! WAH ! awesome kan mereka ni ? sape ? sape ? well , ok first ,


Cik epal ! haa . kenal ? tak meh aku g tahu , blog cik epal pon best jugek . and sgt full of info even dia suke cakap belog dia gonjeng . hehe . memang gonjeng pon and saye suke cik epal ! then , aku suke biler tgk dia g ternak lemak kat macam macam place yang boleh kate best . perghh . thank sebab share tempat ternak lemak anda cik epal ! saye pon suke ternak lemak juge . pastu cik epal suke share pikca pikca dia yang superr awesome and gojes ! i love ! plus cik epal ni boleh dikatekan kenal jugek laa kat FL and FL pon kenal dia kot . bukan tu je . YUNA pon kenal dia tak ke awesome tu namenye ? hahaha . memandai je aku . nta betul nta tak .


Fatin liyana . kenal dia ni ? meh aku kenal lan . she so gojes bebeh ! aku one of dia punye fans la kan . sebab dari dia la aku pandai sikit bergaye dengan shawl shawl aku . plus dia banyak bagi tip bout fesyen . nak jumpe dia boleh ? berangan je laa . plus , enrty FL ni boleh la dikatekan seronok and ade la ilmu yang boleh kite bace . but the best is , from her blog , she have tought me about to wear inner hijab , wear hijab more style and getting gojes and cute . and kalo korang nak tahu dia ni pernah masuk paper . wah ! giler kan ? dia and fren laa . jadi model bulu mata palsu . hee . ^^ ayat tak boleh bla ! so FL thank for you tutorial and share about hijab shop . TY !


Kak ezan . well , i owe her a big thank because of her tutorial about making the header ! yeah ! TY ! TY ! TY kak ezan sebab share tutor buat header . saye berjaye n jadik buat ikot tunjuk ajar akak tu . happy giler dapat buat and header saye jadi . thanks kak ezan . macam la akak ezan bace kan . hee ~ tak pe . mane tahu dia singgah . hee ^^ FYI , kak ezan ni la yang buatkan header untuk FL tau ! so kire kenal la dengan FL kan ? haa . kenape sume kenal FL ni ?? hahah . sebab FL femes . ^^


Seterusnye yuyu zulaikha . cun kan ? cute pulak tu . haaa . dia pon salah sorang dari mereka jugak . a blogger yang femes laa jugak . yela kalo tak femes tak kan ramai yang follow dia kan ? suke bace blog dia sebab lukisan dia yang comel tuu . cuteeeee @ pastu entry dia pon best dibace , citer citer yang eronok di bace . i loike @ hehe . tak macam aku punye nte giler merepek . kan kan ? ok da ngarut lak kat yuyu , yuyu awak best ! kite suke lukisan awak yang comel and awak setaraf laa dengan FL .


Najwalatiff . haa . aku rase dia ni boleh dikatekan bieber malaysia laa kan koz she been femes thru youtube dengan cover and lagu ciptaan yang sangat best . aku suke sebab suare dia sangat awesome ! sebab tu aku jadi fans dia . najwa saye suke awak ! suare awak awesome sangat sangat ! aku paling suke lagu dia carta hati . sedap weii . macam tak caye je dia yang buat lagu tu sedang kan dia muda lagi . now she is 16 . and she soo cute . najwa saye doakan kejayaan awak tok jadi penyanyi .

Ok aku buat enrty ni macam la mereka tahu and bacekan ? haa . berangan je laa . pape im you fans peep . suke blog korang yang awesome , best , gonjeng and bam bam boom tuu ! harap giler blog saye pon begitu jugee .





pesananringkashariini : saye sayang kawan kawan saye yang superrr awesome . kawan sekolah , kawan kelas , housemate and sume nyee . say e sayang awk sume ketat ketat ketat sangat sangat @



The End