Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Saturday, April 30, 2011

report final !

Assalamualaikum peeps !

MERDEKA !

MERDEKA !

MERDEKA !

YEAY ! finally my FINAL EXAM da habiss . yeah ! hari ni laa last day nyee . so entry kali nak nak bagi report pasal what did I do during the final exam week . hehehe . banyak bende yang saye buat. So , let’s begin !

1st paper of my final 20 APRIL 2011

Ok this is my first exam . woooo . takot giler kot that time . imagine satu rumah dalam satu malam dok study subject ni . ape lagi , MRS . MGT162 laaa . memang berasap otak nak ingat sume chapter . ok2 paper start dalam pukul 2.15 sampai 5.15 ptg . aku ngan housemate ambik mase yang ade dengan study dengan TEKUN GILERR . so dalam pukul 12 macam tuu sume siap siap nak g kampus . sume berdebar – debar . sampai jee . perghh seram sejuk babe ! lu tahu bhai , wa rase nak terkucil ter banyak laa lagi kaannnn . nervous punye pasal . ok mase dalam dewan sejuk giler and first thing aku buat dapat paper is buat bhgian essay . *ok muntah muntah kannn sume ilmu yang aku bace . essay siap baru selesakan bende lain . ape yang penting aku mesti keluar dewan before pengawas tak bagi keluar . so , about 4.30ptg , aku keluar and guess what ? I’m the only girl in my class yang keluar dulu . perghhhh ~ memang laa kannn . whatever la ~ I don’t care . so, habis jee tunggu housemate tersayang and balik . hehe . seronok tough subject da selesaiii . yahoo!

2nd paper of my final 23 APRIL 2011


Sabtu ! second paper MR . CTU151 ! ok memang betul . aku ade gap 2 hari before ctu ni . and the interesting part is that one whole house , tak study pon sampai laa malam sabtuu . haha . kerek kan ? memang kiteorang macam ni . keje sume last min . tidur sampai 3 – 4 pg kalo tak silap aku . tapi the best thing is kami buat cara senang belajar . kiteorang buat discussion . every each of us amik 1 chapter and present . macam ni jimat kan lagi mase and imagine , paper start at 9 a.m . yup ! pastu sume bergelimpangan kat ruang tamu. Haha. Then , bangun bangun mate sume macam zombie. Padahal we all sume da spot question kot. But Alhamdulillah laa, boleh laa jawab … balik balik jee . sume terbongkang buat taik matee . ^^

3rd paper of my final 25 APRIL 2011

Bel bel bel . ok bukan bunyi lonceng yee . it’s BEL260 bebeh ! hohoh . subject yang relax laa sangat kann . yelaa sebelum pergi kann . tengok la aku ngan housemate buat ape .




Ok ni jee gmbar aku upload. Ade byk actually . tapi aku upload satu ni ade banyak tapi tak sume .

Ok dalam exam , pergh ! dapat paper idea blank = zero ! haaa . tapi kalo topic omputih nye subject nii aku memang tak score . hehe . maklom laa . vocab , grammar sume tongang tongeng . so , tak kire laa janji aku da jalan kan tanggungjawab as student . tapi aku dapat jawab ! aku kuar awal laa jugak . orang kedua siap . hehehe . ^__^

4th paper of my final 30 APRIL 2011

YEAY !! today is the day ! last paper baby !! MR . HTF165 ! wee ~ ok aku tahu korang cakap . “perghh ! best giler gap seminggu sebelum last paper. Seronok gilerr!” ok ! that was totally wrong ok ! tak SERONOK langsung kottt . boring , bosan and keinginan nak balik rumah sangat sangat laa meningkat . ok ok back to today ! yup aku study last min lagi . plus time ni ade gangguan emosi sikit . huuh ~ ok tuu tak de kena mengena . ok . pagi bangun awal giler! Semangat laa katekann . tapi sampai sampai kampus lupe bawak slip ! perghh aku nii memang laa kan . kalo da otak ke tempat lain cam ni laa jadi nyee . but aku sampai kampus balik in time ! ALHAMDULILLAH ! ^^” pastu paper diaaa . perghh ! memang gempak laa kan . aku boleh buat tapii . hmm . nta laa . but ok laa kot . hopefully boleh score . ^^ ok ! then, MERDEKAAAAAAA ! yippiii ~ tapi , hmmmm . tak yah laa cite pasal nii . k .

Haa . tu laa dia . hari ni balik je . lepas kan rinduu . tatap muke lame lame . hmm . pastu tidurr . makan pon lambat . dapat tomyam masin sampai aku pening tahap cipan ! perghh sabar je laa yang tuu . pastuu basuh baju . and aku tak sabar nak hari esok !

I’m coming home !

Coming home ! tell the world that I’m coming home !!

Yeayyy !





pesananringkashariini : liya da balik , tinggal bertujuh jee . tapi esok da nak balik . hee . rinduuuu. Hmm . cuti sebulan tak tahu laa nak buat ape . da laa pokai . ok yang penting tak sabar nak balikkkk ! home sweet home wait for me ! korang yang masih di penang , jage rumah yee . hee . esok aku balik ! jangan rinduu . aku saying korang ketat ketat ! muuuahhh
The End