Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Monday, March 28, 2011

sebelum test pon boleh jejalan pusing kota !

Assalamualaikum peeps !

Hari semalam hari giler laa . tahu tak , aku keluar jejalan dengan hosmet tak ingat dunia you ! padahal hari ni aku ade speaking test ! hahahahahahahaha . *evil laugh . sila muntah ==” hehe . actually , kuar sebab one hosmet aku nak beli baju tok dia punye s.o.d aka supervisor of the day . so kire dia laa yang ajak jejalan ni . sewa kete viva satu tok seteangah hari . cukup laa 7 orang adik manis yang comel masuk kete . hee ^^ .


Manis kan kami bertujuh ?? cute jee .


macam rombongan budak sekolah je .macam rombongan budak sekolah je .Ok kami kuar pukul 12.30 tgh hari kot . then da laa tak breakfast lagi , so go breakfast dulu la , but i think not breakfast daa . terus brunch ! hee . lapar kot . makan kat ikan bakar at perda . orang seberang perai tau laa tempat nye . memang sedap . nyum nyum ! besar kan perutt je tahu aku ni . ternak lemak betoi ! ok , then bincang sat , and after capai satu keputusan , we decided to go to QB aka QUEENSBAY MALL, pulau pinang . wee ~ happy happy .da lame tak kuar kot ,sekali da dapat kete ni , haaaa , berpoye abis laa ! release sikit tension aku . hee . g QB round dekat bape kali . dari ats ke bawah ke depan ke belakang , pastu dari sebelah ke sebelah kedai kami masuk . patah kaki ! andddd . guess what ?

I found my dream lomo bebeh ! its DIANA F+ blue color wan ! nak beli nak beli !


Sekarang da tahu laa nak beli lomo kat mane ! kat QB ! diana f+ please wait for me ! Ok enough dengan diana . name laen pulek , penat round satu QB tak beli ape kecuali beli cardi and t shirt rm10 satu . murah and tengah sale aku amik lerr . ^^ jalan kat depan QB amik gambar kat tepi pantai . hee . seronok and tenang .


Lawa kan pemandangan . aman je .



Kami lepak lepak jee .


then lepas habis posing maut kami pon gerak nek fringgi ! what feringgi ?? yup fringgi ! giler tak ? haa . da sampai kat atas kan , tak turun pon , duk dalam kete sebab panas sangat lerr . burn nnt muke . so duk dalam kete for a second bincang lagi dengan dorang , and capai keputusan pegi bukit merah pulaa . -.- penat . but , tak sampai pon lagi da patah balik semula ke butterworth . ==” y ? well , hari yang amik panas and da ptg sgt lerr . so well all balik n ingt nak g pacific mall men bowling kan . boleh la relax relax . but penuh pulak parking . so pusing balik and last last kami pon g jusco perda . -.- tak boleh bla kan ? haahaha . awal lagi actually nak balik , so g jela JJ. Dah tu , makan la kat JJ . pusing pusing , yang penting habis duit kat makanan je la . then dalam kol 9 ++ aku ngn hosmet bertiga je balik , yang satu kete lagi g pusing pusing lagi habis kan minyak . yela rugi la sewa setengah hari minyak tak habis kan ?

so , balik akhir sume lepak giler . kaki nak cabut dah ! try try baju laa , pakai mask laa yang baru beli and aku tidur . hehe . till here .

pesananringkashariini : tadi aku speaking test . ok laa . ALHAMDULILLAH da lepas . esok ade ujian lisan mandarin pulak . WISH ME LUCK ! pape pon aku jangan tension tension sangat sudaa . STUDY STUDY . tapi nak main main jugak . hehehe .


The End