Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Wednesday, March 09, 2011

rancangan menjadi !!

Assalamualaikum peeps !

Hai !!! hehe . semalam , on the last entry cheq da habaq kat hampa suma yang cheq akan cube cube la kan updates beeloog cheq yang serabut nii . teehee ^^ ok ok . today enrty nak citer benda lame nii. birthday bash housemate akuu . wee ~ miss NAZLIYA SAFIE .

Well birthday cik liya ni , is on the 12th febuary . haha . da lame kan ? and baru sekarang nak kasi tahu ? Bia laa blog saye suke saye la . heee . ok , anything interesting ? yup . bday budak nii aku and orang rumah campur sekali dengan jiran aku plan beramai – ramai nak kena kan budak ni la kan . ok . dekat sebulan jugak kami merancang nak kena kan dia nii . simpan rahsia sampai CNY kot . lame kan? and rahsia tak terbongkar pon . kami kan pandai berlakon . lagi lagi aku . haha . boleh menang award nii . haha . sila muntah sekarang jika anda rase meluat -.-‘

Ok 2 plan dia , is kami nak buat buat laa lupe birthday minah nii . so on the day . sume buat buat lupe. hahaha . and bukan buat buat , tapi memang sume lupaa yawww ! ape punye kawan kan ? tapi bagus laa sekurang kuraang nye menjadi juge rancangan kami tu . haaa . ok ! on the day tu juge bagi nak elak ade yang terlepas cakap , kami pon nak kuar beramai – ramai . haa . memang TERBAIK kan ? kami kuar laa sekali dengan jiran sebelah . ok kemana ? kami berjalan ke ...... PULAU PINANG ! wee ~ jalan jalan kota raya . hoho ^O^Y . so kire nye si bday girl tak expect ape2 pon dari kami tau . haha . dia macam tak perasan jee kan kami rancang sume ni . ok , nak citer about kami keluar ni panjang sangat soo . lets the picture do the work ok .

Kami main bowling


Pastu main archery


Liya , aku n cik nano tak main . tengok pon da cukup .


Ok . then after sume tuu kami pergi seberang pulau pulaa . lalu JAMBATAN PULAU PINANG and pergi laa Queensbay . lets see what the picca say !


Ok then in the car crossing the pulau pinang brige yee . kerek tak muke ? haha . =,=”

Sampai sampai muker pergh ! penat macam cik nano ni laa .


Lapaa . makan sundae coklat MR McD . sedapp . favourite aku !

Da tak tahu nak buat apee . nak balik hujan . duduk melepak jee la kami sumee .


Ok after sume tu pulak kami balik malam tau . dalam pukul 9 camtu . ok da lame sangat berjalan of coz anda akan berase lapar kan ? so kami pergi makan . kedai tepi jalan jee . tapi korang perasan tak yang the secret still belom terbongkar ? haha . tu la kami . menjadi jugak rancang kami . ok ok . lepas makan . jiran jiran ni ajak la g karaoke . so what the huck ! jom laa kan ! haha . kami memang gile ! coz kami balik dalam pukul 2 am tau ! sangat tak baik bagi anak dara kuar larut malam ni , tapi sekali sekala tak mengapa kan ? teehee ^^ . ok ! lets the picca do the story again k .

Karaoke beramai ramai . tapi tak gabung dgn jiran la . time ni kami buat sikit suprise kat cik liya . nyanyi lagu HB ! HAHA .


See ? meriah dengan kami jee la . cik wana pulerr tengah bosan . n tengok muke kami sume BERMINYAK !


Haa . camtuu la . and still si liya ni tak rase ape pon ! so , esok nyee kami rancang baik punyee . aku ni dari petang g beli barang senyap senyap . dok berlakon cakap nak g buat assignment la ape la . penat giler g meremp – it dengan cik wana . haha . dengan kek lagi perghh . memang giler laa kan . even plan kami ade perubahan sikit sebab sorang ahli rumah tak dapat balik kan . tapi menjadi jugak . so ape lagi kek da ade . tempat yang kami nak kena kan dia pulak kosong . aku dengan cik bee pon prepare kan bawah . then kol cik rabi suroh bawak liya turun . and tepon dak jiran join sekali bawak DSLR rabi. Haaaa . lets the picca do the work again laa kan . malas nak citer berjela jela ni . sian kat korang yang nak bace .


OK . ni cik rabi pegang kek HB liya . haha .


Ni laa birthday girl nyee . tengok ! da dapat tepung . habis laaaa . ==”

Wakil jiran kami serah hadiah . haha . yang tak de kena mengena pon kena tepung . kasian betul kan ? notty betul birthday girl .


Dan ni laa hasil perang tepung kami ber 11 . cik ira time ni tak de . sorang ahli jiran pulee lari kan diri . dan cik wana time ni ade meeting but .... wait and see !


Kek timee !! sedap nyee coklat fudge !


Yeahh ! me suapkan cik liya !


Tengok kami makan kat mana ? car park ! haha . yelaa elak dari berlaku benda yang bukan bukan buat laa kat tempat terbuka kan ?



Yeah ! and ni dia cik wana kita balik dari meeting ! kan da cakap sume kena ! haha .

Hahahaha . giler kan kami ? memang kena habis laa . sume orang yang ade memang mandi tepung la kan . mane tak nyee birthday girl yang pegang tepung ! habis sume ! tapi , tak pe . we have so much fun ok ! so hope korang enjoy dengan story enrty aku kali ni . hee .^^ so much love

Pesananringkashariini : aku nak cari duit lebih la . any suggestion ? tulun ea . yelaa nak cari pendapatan lebih for my study la . nak bayar duit sewa , bil and duit makan . nak harap ptptn aku , dengan aku shopping lagi , buku lagi . tak tertampung . aku tak nak susah kan ibu ayah aku . tu yang nak cari duit lebih . tapi dengan cara yang halal laa . so kalau boleh tolong sila sila pm aku .








The End