Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Tuesday, March 08, 2011

nak bagi tahu ni :)

assalamualaikum peeps !

ok peeps . seriously da lame sangat aku tak update . haha . penyakit MALAS datang laa . ^^" tapi recently ni cam rajin jee . so , insyaAllah try my best updates selalu ok ! jadi do follow me :)
haha . promote blog sendiri pulee . hahah . ok nak bagi tahu nii jee sebenarnyee . tapi rase cam banyak laa nak bagi tahu , cume tak tahu nak bagi tahu ape . tak pe laa sampai sini jee la . sumpah aku sekarang nii da mule jadi orang blur sikit . sikit jee . tak banyak pon . hoho . tak de laa kritikal sangat blur aku nii . still ade ubat lagi . tapi kalau da blur tuu . hmmmmm . memang muker aku nii innocent giler babe ! eh betul ke aku eja ? bantai jee la ;) ok peeps sori giler tak update . sekarang nak tidooo dulu k . t aku merajin rajin kan diri laa untuk update blog aku nii . teehee .

sorisorisori : aku minta maaf sangat selalu tak update blog aku ni sampai da tak jadi menarik tok dibace . but mulai sekarang aku akan update selalu laa . tak kira la citer panjang kee pendek kee . ok ! night peeps . thanks for following me :)

do follow me and i follow you back ;)

The End