Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Thursday, March 24, 2011

kenapa aku tension sikit baru baru ni ?

Assalamualaikum peeps !

Selamat malam semua ! heee . ni nak kongsi jadual harian saye start jumaat ni sampai laa final exam saye ! haa . nak tahu tak ? nak tahu tak ? tak nak takpe tak payah bace ! saye tak peduli pon .

Start :

25 march 2011 : kelas start pukul 10pg , tapi ade quiz mandarin . haa . kelas paling malas sekali aku nak attend ! hee ^^ jujur babe ! dulu tak de pon aku nak ponteng kelas ni , tapi sejak naik sem 2 daa 2 kali aku ponteng . hehehe . lecturer diaa . hmm tak payah cakap laa . tak bek pulak . nanti tak berkat ! ^^” . petang lak ade discussion pasal assignment management . -.-“

28 march 2011 : speaking test ! 9.15 – 9.45 . takuut you ! oh YA ALLAH ! help me ! ape laa yang aku nak cakap nanti wei ! da laa grammar aku macam taik sikit . berterabur beb ! tak caye ? mai datang kat saye and face2face we speak in english . haaa . doakan aku ye ! carrymark aku ni . hee. T.T

29 march 2011 : kelas start pukul 2ptg ! yeah ! haha . y ? sebab first class is bel260 , tapi sape yang da buat speaking test tak payah daa datang kelas . haa . best kan ? TIDUUUURRR . YEAH ! HAHA . SILA JELES SEKARANG . -.- start pukul 2 ponnn , malamnye pulak ade kelas you ! urghhh . penattttt . takpe laa nak timba ilmu kan ? mesti kena semangat !

30 march 2011 : kelas still start pukul 2ptg !! yahooo ! nikmatttt ! hee . start lambat pon . kelas pukul 2 tu management ! maak aih ! memang tepu babe ! sumpah nnti aku ngantok . YA ALLAH ! TOLONG LAA HAMBAMU INI . pastu mayb petang ade PS aka PUBLIC SPEAKING . haa . kalo ade kan . koko ni pon , da 2 kali aku ponteng . haha . malas kan aku ni ? tapi at the same time , lecturer yang ajar PS ni pon selalu tak de kelas , bayangkan sepanjang 10 minggu kot , hanya 2 kali jee de kelas ! haa . la ni ade lagi 2 minggu . harap harap tak de laa . hee . SILA JELES YE . -.-

31 march 2011 : kelas start pukul 8pg sampai 2ptg no gap . kelas pe nii ? giler kee 6 jam! Haaa . kelas kitchen you ! memang giler ok . tambah giler lagi is mase ni , executive buffet weii . haa . pening pening . masak pon pening kan ? nak wat camnee .

1 april 2011 : april fool ! haa . tak bek ea kawan-kawan sambut april fool ni . serupe kafir . ok . ade ujian lisan mandarinnnn . urghhhhh ! tension betol laa aku dengan mandarin ni . da laa subjek yang aku insyaALLAH nak score kan . haishhh . tak pe aisyah ! jiayou jiayou !

4 april 2011 : kena past up assignment or boleh kate report C.O.D aka chef of the day . T.T tak siap lagi tuu .

6 april 2011 : management test . haa . susah tapi aku nak score sebab lecturer aku PUAN MELINDA tu sangat laa baik orang nye . kesian pulak kalo hampa kan dia . tak pe aisyah you can do it ! first test boleh tak 2nd tak kan ? haa . stdy smart aisyah ! T.T mati aku

7 april 2011 : executive buffet lagiii . group aku pulak tuu jadi C.O.D . -.-

8 april 2011 : aku ade ujian bertulis mandarin .. mandarin oh mandarin ! kenape kau semakin jauh dari aku hah ? T.T amik kan tok aku boleh ? -.-

11 april 2011 : presentation and send report assignment management ! waaaaaa T.T memang mati !

14 march 2011 : hari paling sibuk ! kitchen buffet ! sape yang bakal bergelar c.o.d ?? ape yang bakal dimasak ?? macam mane keadaan ? huru hara ke ? dengar citer hari tuu buat kelas malam ? urggghhh ! serve untuk chef chef terhormat uitm ! takuuuut ! masak untuk 100 org pulak tu ! mati lagi aku ! T.T

20 april 2011 : da final ! first paper management ! tak tahu betul ke tak tapi tu yang pensyarah mgt saye cakap . mati lagiii ! tapi tak pe habis cepat lagi baguus . haaa .

So ? amacam ? giler tak ? haa . aku akan bertambah gemuk dan bertambah kurus laa time nii . camne tuu ? kalo tensionn makannn laa aku . kalo depress pulak , kuruslaa aku . ape beza ? haha . nta ! aku ni mengarut giler kan ? memang pon yang kenal aku ni cakap aku mengarut . -.- i don’t care lerr . this is me ! this is who i am . and i am who i am . at least i don’t be hippopokeerrit !

Aku rase nak nangis boleh ? tapi aku tak reti nak nangis nangis nii . aku tak tahu kenape aku rase tension sangat baru baru ni ! nak nangis air mate tak kuar . keras kepale pon jugak aku ni . ego pon same . haish -.-“ ape jee tak kena kan ? kalo tengok aku happy , tak semestinye aku happy ! kadang kadang orang happy di luar , dalam ? hanya diri kite jee tahu . kan ? ade betul tak ? betol kannn . macam tu la aku . haa . dah dah ! da jauh aku mengarut mencarut ni . ok ! till here . bubbye !

pesananringkashariini : nak study tapi baru bukak buku sikit da tido ! macam mane nak berjaye ? aku memang suke main main , tapi dalam study , tak kan nak serious sangat kot kan ? kalo serious sangat lagiii laa aku tension . pastu aku tahu laa kau pandai , tak payah laa nak cakap ‘alaa aku test haritu pon tak bace dapat paling tinggi dalam kelas’ ! jangan bongkak sangat boleh tak ? aku tahu aku bodoh ! ko ni memang kerek ke ape hah ? -.- sabar jee la . tak payah nak snobbish sangat dengan aku ea . tak batak pon tahu ! kawan kawan sila jangan jadi macam gini yee . kite ni kadang kadang kena laa merendah diri sikit . orang bongkak ni cakap tak serupa bikin tahu ? ok . SILA DOAKAN KEJAYAAN AKU YE ! maaf terkasar bahase pulak . aku sangat sangat not in a mood . nak buat keje gilerr je . hehe . MAAF !


The End