Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Wednesday, March 23, 2011

aku rindu dia dia dia dia !

Assalamualaikum peeps !

Hei hei hei . pagi sume . sumpah aku dalam keadaan yang sangat sangat tak baik ! aku rinduuuuuuuuuu . wawawa T.T enrty kali ni aku nak luahkan sikit rindu aku kat somebody ok . boifee ka ?? TIDAK ! bukan boifee ye . untuk pengetahuan kalian , saye SINGLE ! ade boifee tapi macam tak ade , baik single je kan ? so itulah status saye sekarang kawan kawan kalo hampa nak tau ! dah dah dah . menngaruut je aku ni .

ok ok . aku rindu gilerr dengan tanah air tempat kelahiranku iaitu JOHOR BAHRU !! WAWAWA nak balikk !! sumpah aku rindu giler nak balik rumah tau . nak balik kena la pikir dua tiga kali jugak pasal duit aku. Yelaa sekali balik da RM65 ! HAAA. Kalau 2 kali balik da RM130 kan ? manyak woo uwang tu kuar woo . lepas duit sewa rumah aku tau ! susahkan ? jadi aku ni kat penang balik pon time cuti mid sem dan cuti akhir sem jee laa . sedih sedih sedih kan ? urgghhh ape agaknye perkembangan terbaru johor ......... nak balik ! nak balik !! home sweet homeee !! T.T

then , aku rinduuuuu kat ibu and ayah and adik adik yang giler nakal dan lawak serta pengubat hati yang lara ni ! ibuuuuuu !! caca rindu kat ibuuuu ! huhuhuh !! kat sini boleh laa cakap kan ! cube face2face ? haaa . diammmmm jee . bhahaha . apela ko ni aisyah ! hee ^^” . udin and hafiz !! boifee boifee kuuu !! rindu korang giler gilerr laa !! urrgghhh rindu nak buli korang nak belasah korang nak gurau gurau ngan koranggggg !! aka ape yang cakap rindu nak belasah adik adik dia nii ? hee .rinduuuuu semuanyeee !! T.T

kakak yang tersayanggg !! huhuhuhu ! kak diea !! rindu akak !! wawa nak kuar same samee ! akak da sihat ?? please take care of urself sis ! don’t bout anything else that might give u pain ok !! anything just text or call me !! urghhh rinduuuuu ! sangat sangat rinduuuu lerrr ! T.T

amim, zue , azura , moon , deena , aishah , hasni , najlaa and semua lesbo aka besties aku !! IMYSDFM ok !! urghhhh ! biler laa nak jumpe koranggg nii . sumpah rinduu gilerr weiii !! i miss you guyyy sehhh . feeling like crying right noww !! T.T

amim :: broo , aku rindu nak g library ngan ko ! aku rindu nak kaco ko ! aku rindu nak kuar dengan ko ! aku rindu buat mende menda yang tak masuk dek akal ngannn koo !! nak nangis akuuuuu !! wawawawa rinduuuuu koooo !! T.T

zue :: weii gilerrr !! cik adik manis yang masam !! aku rinduu nak story story ngan koo ! rinduu nak nyanyi nyanyi dengan koo ! rindu nak kena marah dengan kau ! aku rindu mende mende alah giler yang aku buat dengan kau !! sumpah rindu nak jumpe kau !! kau ape cerr ?? hahhhhhhh !! rinduuu !!! T.T

azura :: dua pupu yang gilerrrr !! haha . rinduu kat awakkk !! rindu nak citer citer gosip gosip pasal korea laa jepun laa and macam !! rindu tengok awak belajar jepunnn !! urghhh ! rindu nak buat lawak dengan awak !! rindu nak gelak gelak dengan awakkk !! rinduuuu !! neway , amboiii ! happy sekarang dah ade boifee ea ! makin comel dan lawa lagii . awwww ! T.T

moon :: hai orang gilerr koreaa !! awak tahu tak kiter rinduu giler nak citer pasal korea dengan awakkk ?? awak tahu tak kiter rindu giler bile awak cakap or kasi info pasal korea kat kitee ?? awak tahu tak kiter rindu nak kacau awak ?? urgghhh !! kite rinduu mende mende n nak gosip gosip dengan awakkkkkkkk !! rinduuu T.T

deena :: aku rindu ko sa dem fak muchhh !! urhhh lame seh tak nampak kauuu ! maklom laa cikgu kan ? haha . busyy la kn . wei rinduu giler keje giker buat same same ! rindu nak nyanyi nyanyi dengan kau ! rindu giler time wei fang nangis dekat aku tuu ! aku rindu semua benda buat dengan kooo ! nak nangissssssss !!!! rinduuu !! T.T

aishah :: awak ! rindu betol dengan kebluran awak ! hahaha . sumpah rinduuu semua pasal awak ! pink pink pink !! rindu semua nyee ... rindu nak tengok awak pastu kiter gelakkk !! urhhh !! biler nak kahwin ?? haha . rinduuuuu !! T.T

hasni :: weiii ! rinduu seh dengan ko ! rindu kuih mak kau buat tuu !! lapa pulak citer pasal kuih nii !! hee ^^” . sumpah rindu giler saat saat kat sekolah dengan kau weeiii !! rinduuuu rinduuuuu T.T

najlaa :: babe !! IMYSDM !! URGHHHH ! seyesly miss your laugh u know ?? hahaha . i miss our hangout together !! miss everything dat we do wif amim ! urgghhh ! i miss youu soo much laa ! when can we meet huh ? rinduuuuu ! T.T

bestiess n ex-classmatee :: i miss you all so dem muchh lerr ! miss every crazy time at school we have don togetherr !! miss everyhthing in class laa !! waaaaa waaaaa ! i misss everyone !!! T.T

sumpah kalo aku tak tahan memang da nangis da aku nii . urghhhh !! rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! aku sumpah seyes giler rindu koranggg !! urghhh !! nak nangissssss !! korang nanti aku balik ade mase kiter jumpa eaa !

pesananringkashariini : aku memang single tau ! dulu ade boifee macam tak ade boifee jadi aku mintak jadi single balik ! now ? haa . aku single laa . aku tak cari pon boifee nii lagi . belum ade yang terpikat . aku tak suke rampas rampas orang nii . study dulu laa kalo bolehh .


The End