Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Wednesday, February 02, 2011

banyak cerita part 3

Assalamualaikum peeps again !

How u guys today ? ok hari ni punye storie is actually continue yg last entry nye storie tau ! pasal banyak citer juga but this time is about crazy time ! ^^ cite ni berlaku on the end of january , 31 january 2011 . teehhee ~ ^^ seriesly if u read my storie u gonna said me n my sis is doing the crazy thing ! bhahahahaha . to me la iis crazy but to the bloggers i dunno . i hopefully while u guys reading this u guys got some input ok ! ^^ enjoy !

This storie happen on the end of january la kan , mase ni saye n kakak saye ni da plan we gonna hangout together before all of us going back kampung n back to campus life . so , we go out to CS aka CITY SQUARE . its a shopping complex ! ok before pegi CS ni kami singgah KOTARAYA , its just nearby CS only . you can walk . motif ? objektif ? haha . non ! just gonna have fun . kire macam sisters day out la kan ! teehee ^^ ok first keluar kan duit kat BIMB . then jalan2 cuci mate at kotaraye mall . haha n jumpe shawl ! bhaha . giler shawl btol aku sekarang ni ! pantang nampak shawl sikit yang kindof news style n cheap nak beli . teeehee ^^ shopoholic kan ? hehe . beli laa shawl 2 pasang n beli tudung sarung sepasang . aku ni actually x bape suke dgn tudung sarung ni . kinda macam free je kalo pakai tau . but becoz of its easy if i wanna go out or pape kan , sarung jee . ^^ huh ! ok da terpesong daa . back to the storie ok ! oh ye murah je kalo aku beli kat JB shawl n tudung sarung plus inner shawl ! kat penang perggghhhh ! mahal kot . RM10 pon xdpt . eh . sori terpesong lagi .

ok2 sampai mane ek td ........ urm .. oh jln2 ! ok lepas beli shawl jln laa pegi CS . about 2 min i think da sampai daa . dekat jee . then da masuk dalam daa . nak pegi mane ask my sis kan . yelaa da ckp daa td kami ni berjalan tanpa arah tujuan ! ok then saye cakap “ movie jom !” then ok away to cinema . cinema kat CS ni cathay . ok lerr . best juge . aik ?? aku nii cam da promo CS . haha . ok2 smpai je level 5 at cinema , ingat kan nak tgk citer the green hornet . cite ape tuu ??


ni hah citer nyee . kat penang my friend ckp da kuar daa . 3D pon ade . tapi JB ?? hush ==” hampeh !

so we have to makeup or mind fast ! faster ?? kakak da tgk dgn tuuuttt aka kawan dia da . * sigh

citer ape nii ?? hah ! homecoming ?? i suggest . cite ni aku bg cdgn sebab one of my friend told me its was horor movie i think . so sedap hati je g beli tnpa berfikir . plus time tu saye n sis agak blur that time -.-“ so bile kami beli tiket kan ckp “homecoming 2 !” the cinema girl tu ckp “pukul 2. Homecoming . citer cine tau dik !” then saye n sis cam blur anggukkan pale . hahaha . can u imagine ?? da tu kebetulan kami bli tiket mmg tepat kol 2 haha ! XDD

TERBAIK KAN ?? sangat terbaik kott ! beli2 tros masuk dalam cin . teehee ^^ ok da masuk cin da n guess what ?? bhaha . its only CHINESSE in side the cin ! bhahaha . mmg terbaik la wok ! bak kate aril af ! so my sis ni tanye laa kat saye “ cah ! ade subtitle x citer nii ??” hahaha . what a question right ? “ ade koootttt.” Dgn x confident nyee saye jwb . bhaha . then we both laugh n go out ! yelaa ingat kn citer horror kan ? but actually citer funny chinese movie !


ingat citer ni !


rupenye citer ni !


laugh as u want ! mmg lawak pon !

ok time kuar tu kan ingat nak seludup masuk kat cin citer shaolin tau !


ni hah citer nye !


tapi we both go out ! bhahaha . then go to level 7 kan beli tiket baru citer shaolin . teehee ^^ giler kan ? blom lagi . here the carzy one ! citer shaolin tu start at 2.05pm yyouuu ! haha . giler x ? da masuk balik cin but beza nye cin yg homecoming tu no 1 now we gonna enter no 2 pule ! haha . depan2 je cin dia . sebelum masuk tu kan kami sempat benti depan tgk starting homecoming tuuu . haha . cm ape nta kami that time ! citer dia cm best kot . but its ok !

now we gonna enter citer shaolin ! haha . starting mmg best . pelakon dia andy lau , jackie chan n yg aku kenal is nicholes tse . haha . pelakon2 hebat yaaawww ! lagi2 jackie chan kan ? memang best xrugi pon beli ! ape cer tiket homecoming ?? kami simpan buat kenangan beb ! haha . nak wat cmne kan ? bertindak sebelum berfikir you ! hahaha . but seyesly i will prefer you shaolin movie sebab mmg best citer dia !

ok laa i think sampai sini jee laa citer saye ok ?! next time kalo free saye storie lagi ok !

;)

Pesananringkas | jangan jadi macam saye yg blur sangat kekadang tu bukan blur pending , loading n buffuring you ! then ingat berfikir dulu sebelm bertindak ! jangan ikut hati jee . teehhee ^^ but sometimes doing the thing without think pon ok gak kan ? teehee ^^ sometimes jee jgn selalu ! haha . lastly , harap korang enjoy bace entry aku ye . kalo ade pesanan sila tggl kan komen anda !

all about life


The End