Suke celoteh saye klik sini ;)

The Queen

My photo
Nama aku Aisyah. Aku mempunyai pelbagai karakter. Menjaga hati orang bukan kepandaian aku. So, don't say I didn't warned you if you get hurt by my words. Hi ! Really pleasure to know you ;)

Monday, January 31, 2011

banyak cerita part 2

Hye peeps !

Continue td punye citer ok . butttt this time continue dengan citer lain pulak la ok ? hehe ^^ its about the easy time pulark ! hohoho ^^

Easy time

Ok ! now storie bout easy time lak . ok ? hurm ... easy time is aku buat bende2 yg giler2 la kan ? haha . something yg buat aku enjoy sume la . haha . time time yg easy nii . kelas aku sume enjoy laa . haha . pastu keadaan kat rumah da semakin selesa laa . then uma pulak sentiase sejuk alhamdulillah . hahaha. Then tmbh pulak pintu pagar belakang da setiap mase bukak memang bagus laa . boleh jee aku balik bile2 de time free memanjang kan . haha . tu paling aku suke ! hmm ape lagi ek ??? owh aku dapat junior baruu . haha . mereka nii sgt2 lawak laa juge kan . mcm poyo gituu . x mcm zaman aku jd junior . hehe . then lecturer pon best . jumpe chef shahril semule . ok2 laa . subject sume mmg have fun giler . uma pula makin meriah dengan kehadiran jiran sebelah uma . dorg memang best n sporting n baik2 laa . ok laa . xleyh puji lebih2 . hehehe ^^ . owh citer bout mereka ni saye de storie about kami . haha . storie dia cm gini . on the last Sunday laa bende ni berlaku kan . haha . kami ber14 makan same2 haha . citee dia beginii yee . kami malas nak masak daa . yelaa , next week da balik daa maksud nyee sekarang lah . so saye la tnye mereka2 nii nak makan kat mane an . pastu si liya housemate pon ckp “x tahu laaa . urm .. pe kate tnye org sebelah . dorg kan selalu kuar makan . mesti tahu tempat mkn sedap n murah kan .” saye pon .. “ hmm elok jugak cdgn tu !” then tetibe si rabi housemate lagi sorg nyampuk ckp “ alang2 nak tanye kite ajak la dorg sekali kan aritu dorg ajak kite kuar .” setelah selesai bermesyuarat seketike ....... sume setuju makan dgn dorg . at first suruh wana si leader ruma kami tu bagi tahu dengan care text leader mereka then si wana nii x reti nak simpan nom si leader tuuu . =.=” so , kebetulan aku lak memang tengah texting ngn mmber sebelah ckp laa . “ wei kteorg nak ajk korg kuar makan . nak x ?” ceh ! pompuan ajak laki kuar makan . lawak jee . ^^ objektif kami is untuk kenal mengenali jiran kami yee . teeheee ~ ^^ sebelah reply “ bile ?” saye balas bagi tahu malam ni la mksud nye malam kejadian yee . hehe . then sebelah reply lagi tanye kat mne . kami buat mesyuarat semule sama ada kami or mereka yg fix tempat . bile da berkire kire tu saye balas “ korg laa set tempat yg sedap n murah “ n set ok . semua nya udah di atur yaaa . ^^ ok , then apabila tiba masenyeee . haha . ^^ kami keluar dari pintu rumah tau dan berjalan ke tempat parking kereta mereka yg berada di rumah bersorak ! BERSORAK ??? yup ! mcm gini “ yeeeeaaaaa !” entah ape agaknye yg disorakkan tau ! tertanye tanye kami semua . but lupekan je la ! perut da lapaq da nii . hehe . apstu mereka pon keluar dari rumah . pip ! pip ! fone tetbe bunyi . depa bg text la ! depa suruh kami follow on of depa punye kawan . yela kami x tahu mane mereka nak bawak kami makan koottt . ok ok . yg x boleh bla nye ni ! kami kuar makan pakai baju giler simple tau ! tapi mereka pulak ?? haish ^^” pakai smart smart puleee . haha . malu kami dibuatnyee you ! haha . mcm ber ‘date’ pule dgn mereka . padahal makan jee kot ! hehe . tak pe laaa . nak wat mcm mne kan ?? da pakai . buat tak tahu jee la . makan jee kooottt ! ok . but first kan kami kena pegi amik sorg ahli rumah kami yg baru balik dari kedah kat petronas depan politeknik .. so org yg kena bawak kami pon follow laa sekali . bile si ahli ni smpai . si pembawa kami pule hilang ==” da ape lagi kami jln dulu laa tggu kat depan depan McD perda . ok then follow mereka nii . da smpai destinasi kannn . tempat yg dorg nak bawak makan tu tutup ! macam mane niiii ?? da lapaq da ni ! xpe dorg cari kat tempat lain . kami ikutt je la . tapii agak laa kan kami nii memandu tau . mereka naik motor sedap2 je benti benti . ==” sian cik liya terpakse cari parking yg bersesuaian sikit . huuh ~ -.- then kteorg fadeup an jln je sekitar perda tuu then masuk dalam masjid perda n tunggu kat situ . call dorg g tahu kami kat masjid da cari tempat datang , masjid bawak kami . then about 5 ke 10 minit gituu , dorg dtg n bawak tempat makan . kat perda jugak kat route 69’ . hah ! agak mahal laa tapi ... hmm org da ajk kan . makan jee laa . yelaa . imagine kami kuar at 8.15pm n sampai tempat makan at 9.40 ++ pm ! sape x geram kan ? da rse cm nak makan org pon ade time tuu . tapi bukan salah dorg ponn . nak wat camne kan da terjadiii . tp yg penting everthing ade hikmahnye and seyesly berbaloi . yela makanan sedap , kami pon dapat kenal dengan lebih mesra gituuuu . awww ~ ^^ teehee . n we really enjoy dat night ! thanks guyyss ! you all are sporting ! hehe ^^ baru sekarang nak ckp ke ?? xde laa aritu pon ade ckp ok . nii kat blog pulee .^^ so semenjak itu kami pon baik2 laa . bertegur sape cmtu an . next time boleh hangout lagi . :) ok thats is the story laa yg saye boleh cite about easy time nii . tapi cm lari dari topic jee kan . de kene mengena kee ?? haha . ntaa . yg penting kene mengena ngn TAJUK BESAR ! teehee ~

To be continue ....

Pesananringkas | even jiran kami sebelah lelaki , tapi adab as a perempuan kami jage ok . jangan fikir bukan2 tau ! berdosa berprasangke ! hehe . nasihat jee . n to blogwalking yg rajin rajin blogwalking kat my blog tu sori sgt lame x update . teehee ~

all about life


The End